ramstin
Yeni Üye
- 6 Ara 2017
- 8
Sorunu çözdüm öncelikle vermiş oldugunuz yazılımlar sorunsuz çalışmakda ve gerçekden gözle görülür hem görüntü hem performans amaçlı bariz artış göstermekdedir benim gibi aynı sorunu yaşayanlar için yardımcı olmak için kendi buldugum çözümü yazayım. Almıs oldugum vestel 49ub8300 mb120 anakartlı tv deki fabrika çıkışı yazılım serisi v2.29.6 idi bu sürümde olanlar v2.29.11 sürümünü yüklemeden hiç bir sürümü kabul etmiyor.Eğer benim gibi sürüm yükseltemeyen olursa önce sahip oldugu bu sürümün bir üst sürümünü yüklesin sorun düzelmekdedir. Yardımlarınız ve yapmıs oldugunuz paylasımlardan dolayı sonsuz teşekkür ederim kaç gündür bunla uğrastım servisi bile getirdim güncelleme yapmadı sayenizde kendim yapabildimSota' Alıntı:ramstin' Alıntı:Mb120 anakart güncellemeleri denedim usb den güncelleme yapılmıyor.İnen dosya bin uzantılı bir çok yerde bin dosyası içindekileri çıkarıp deneyin denmiş dosya hatalı gördügünden bin dosyası açılamıyor olmuyor hiç bir şekilde güncelleme yapılmıyor. Yapabilen varsa yardımcı olmasını bekliyoruz
Merhaba Benım Bıldıgım Bın Dosyasıyla Yazılım Yuklemesı Yapılır
Bın Dosyasını Acamazsınız Bosuna Denemeyın
Once USB Fat32 Olarak Bıcımlendırıp
Sonra Bın Dosyasını Atıp Deneyın