TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
The 224t has a bad picture. The software is not for the TV display. To bring it to the initial state YAVUZE needs v. 2.1.9f.
anladım şu anda orjinal yazılımdasınız ve uygun olması gereken 376s dir. Bir ilginçlik söz konusu yaklaşık 1 ay önce 376s yazılımını yeniledik eski yazılımda çökmeler olmuştu, en son ne zaman denemiştiniz3.7.6 n üzerine 3.7.6 s yükleyince boot loop yapmıştı.. tekrar 3.7.6.f ye döndüm..
TEKNOVEST, in the picture he says the software is 2.1.9f and has the correct image.Tv de youtube vb. uygulamalar çalışmıyordu. bu sebeble güncelleme yapayım dedim ancak sonuç hüsran oldu. :(
anladım şu anda orjinal yazılımdasınız ve uygun olması gereken 376s dir. Bir ilginçlik söz konusu yaklaşık 1 ay önce 376s yazılımını yeniledik eski yazılımda çökmeler olmuştu, en son ne zaman denemiştiniz
anladım şu anda orjinal yazılımdasınız ve uygun olması gereken 376s dir. Bir ilginçlik söz konusu yaklaşık 1 ay önce 376s yazılımını yeniledik eski yazılımda çökmeler olmuştu, en son ne zaman denemiştiniz
estağfurullah bende bi kaç kişide sorun olunca linki yeniledim zamanla bozulmuş olabilirdi.sağol üstadım tekrar dener bilgi veririm.. çünkü bendeki s versiyonu eskiydi..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
az önce denedim üstadım hiçbir sorun olmadı.. yazılımın yeni olduğundan haberim olmadığı için eskisi sorunlu oluyordu.. tekrar teşekkür ederim..