Yapamamışındır,menü4725 foto yolla bakayımHerşeyi yaptım ama kanallar gitti sinyal yok diyor kurulum yapamadım sanırım
Flash bozulmuş,yeniden programlanması lazım .mb120 to mb130 veya mb130 to mb120 .[QUOTE = "teraspy, post: 98645, membro: 4273"]
Você não podia, deixa eu ver a foto do menu4725
[/CITAR]
A tv não arranca. Nem aparece o logotipo inicial.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
[QUOTE = "bluesat, postagem: 98646, membro: 8274"]
[QUOTE = "teraspy, post: 98645, membro: 4273"]
Você não podia, deixa eu ver a foto do menu4725
[/CITAR]
A tv não arranca. Nem aparece o logotipo inicial.
[/CITAR]
Please can anyone help me?
Tv servisinde yapılır.[QUOTE = "teraspy, post: 98648, membro: 4273"]
Flash está corrompido, precisa ser reprogramado .mb120 para mb130 ou mb130 para mb120.: Bilmiyom
[/CITAR]
Como posso fazer isso?
Selamlar odamda şöyle bi tv var buna yazılım güncellemesi yapılabilirmi yardımcı olursanız sevinirim.hayırlı günler dilerim.
İşlemlerin tamam olmuş elbette ,bu arada farklı yazılım vermişim gibi algılama lütfen,bu benim kullandığım yazılımdır,ben sadece yazılımı verirken iki versiyon arasında kaldığımdan 366y verdim,ama "abi,birde 362j deneyeyim" dersen onu da yüklerim,362j kırmızı menüdür ,ancak paneli 55'' görüyor,aslında verme kararsızlığım bundan dolayı olmuştu,neden dersen ,sonra "abi verdiğin yazılımda panelim 55 görünüyor,keşke yüklemeseydim,şu oldu bu oldu" denmemesi içindiŞimdi önce kanal listesini yedekledim flaşa onu pc ye kopyaladım sonra dediğin gibi flaşa 1 klasörünün içindekileri atıp fişi takarken ok e basarak kurulumu yaptım sonrasında kanal kurulumunu yapamadım kanalsız şekilde diğer upgrade dosyasını flaşa atıp menu tuşuna basıp 1505 tuşladım yazılım kurulumunu yaptım sonrasında otomatik kanal arama ile kanalları buldum sonra da kendi kanal yedeğimi yükledim. Olmuşmu olmamış mı şimdi anlamadım