Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Y Çevrimdışı

yavuze

Yeni Üye
14 Tem 2019
4
49
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y yazılımı indirip yükleme işlemini tamamladım ancak tv suan vestel yazısında kalıyor. stnby ısıgı sürekli yanıp sönüyor nasıl birişlem yapmam gerekli şuan.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
TEKNOwest teknovest teraspy teraspy Adem Helvacı Ado

Selamlar odamda şöyle bi tv var buna çekirdek yazılım güncellemesi yapılabilirmi yardımcı olursanız sevinirim.hayırlı günler dilerim.

A584AA15-E2CD-45C0-AB92-A8A9E742719B.jpg

D2420DCF-BF25-41AF-96AF-54D82C100BFF.jpg
Ben olsam bu kartlı tvde fazla uğraşmazdım,çünkü eski bir kart MB82,çok fazla "albeni"si olmaz,ama tv yazılım yönünden bozuksa belki :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y yazılımı indirip yükleme işlemini tamamladım ancak tv suan vestel yazısında kalıyor. stnby ısıgı sürekli yanıp sönüyor nasıl birişlem yapmam gerekli şuan.
Üzüldüm inan.Gerçi olan olmuş ama sormadan geçmeyeyim, tvde ne sıkıntı vardı ki yazılımı yükledin :alala
Ayrıca eski tvden alınma servis menüsü fotoğrafı varmı acaba?
Tvnin arka kapağındaki barkod fotosunu okunaklı olarak çekip yayonla ki sevgili dostlarım F fikoloji ve TEKNOwest teknovest yazılım verebilsinler.Gerçi bugün pazar ,sisteme giremeyebilirler ama en azından ellerinde foto olmuş olur :ok
Umarım düzelir,düzelirse bir daha yazılım falan atma sevgili yavuze .

Y Çevrimdışı

yavuze

Yeni Üye
14 Tem 2019
4
49
Üzüldüm inan.Gerçi olan olmuş ama sormadan geçmeyeyim, tvde ne sıkıntı vardı ki yazılımı yükledin :alala
Ayrıca eski tvden alınma servis menüsü fotoğrafı varmı acaba?
Tvnin arka kapağındaki barkod fotosunu okunaklı olarak çekip yayonla ki sevgili dostlarım F fikoloji ve TEKNOwest teknovest yazılım verebilsinler.Gerçi bugün pazar ,sisteme giremeyebilirler ama en azından ellerinde foto olmuş olur :ok
Umarım düzelir,düzelirse bir daha yazılım falan atma sevgili yavuze .

Tv de youtube vb. uygulamalar çalışmıyordu. bu sebeble güncelleme yapayım dedim ancak sonuç hüsran oldu. :(
servis.jpg
servis1.jpg

B Çevrimdışı

bluesat

Yeni Üye
13 Tem 2019
14
44
Boa noite. Tenho a flash corrompida. Como posso resolver o problema numa placa mb120?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boa noite O flash está quebrado. Como resolvo um problema em uma placa mb120? Estou desesperada e espero encontrar alguém para ajudar.

İyi akşamlar Flaş bozuldu. Bir mb120 kartındaki sorunu nasıl çözebilirim? Çaresizim ve yardım edecek birini bulmayı umuyorum.

Son düzenleme:
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
yazılımı yükledim şuan açılıyor ancak bu seferde görüntü kalitesi ile ilgili sorun oluştu.

servis3.jpg
Google translate:
Güncellemeden önce profilinizi TV'den kaydettiniz mi?

Boa noite. Tenho a flash corrompida. Como posso resolver o problema numa placa mb120?

Boa noite O flash está quebrado. Como resolvo um problema em uma placa mb120? Estou desesperada e espero encontrar alguém para ajudar.

İyi akşamlar Flaş bozuldu. Bir mb120 kartındaki sorunu nasıl çözebilirim? Çaresizim ve yardım edecek birini bulmayı umuyorum.
You have a software. Unzip and paste the 4 files. If it does not work, you have to unpack the TV and post the motherboard code and display code.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
H hkn40, 1, sayfada v3,7,6s var engüncel olan
üstadım sağol ama o yazılımı birkaç defa yükledim (3.7.6.s) ve biri hariç diğerlerinde kısır döngü yaptı ... yani rengarenk vestel yazısıda boot loop olayı.. faz durumlarındaki farklılıklardan olsa gerek.. ben de orijinale geri döndüm.. elinde full yazılım olmayan arkadaşların o konuda dikkatli olması gerekmektedir..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
üstadım sağol ama o yazılımı birkaç defa yükledim (3.7.6.s) ve biri hariç diğerlerinde kısır döngü yaptı ... yani rengarenk vestel yazısıda boot loop olayı.. faz durumlarındaki farklılıklardan olsa gerek.. ben de orijinale geri döndüm.. elinde full yazılım olmayan arkadaşların o konuda dikkatli olması gerekmektedir..
376s yazılımı çalışıyor, menü 4725 yapıp çıkan ekran resmini ve cihaz seri numarasını paylaşırmısın

Geri
Üst Alt