Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

M Çevrimdışı

melikgazi

Yeni Üye
14 Tem 2019
11
30
Yok çok teşekkür ederim çok sağolun gece gece yüklediniz hallettim yükledim sıkıntısız şekilde benim şuan işim görüldü istediğim uygulamayı da yükledim bir sıkıntı yok benim için fark etmez hangi yazılım olduğu önemli olan uygulama yükleyebilmekdi onu da yükledim çalışıyor bir sıkıntı yok ki bu daha sağlıklı olur o zaman bu kalsın teşekkürler. :) Evet Tv gerçekten güzel bende memnunum sadece bazen yavaş çalışıyor kanal geçişlerinde filan bazende kendi kendine kapanıyor birde kumanda zor alıyor bazen sıkıntı ne bilmiyorum. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemlerin tamam olmuş elbette :) ,bu arada farklı yazılım vermişim gibi algılama lütfen,bu benim kullandığım yazılımdır,ben sadece yazılımı verirken iki versiyon arasında kaldığımdan 366y verdim,ama "abi,birde 362j deneyeyim" dersen onu da yüklerim,362j kırmızı menüdür ,ancak paneli 55'' görüyor,aslında verme kararsızlığım bundan dolayı olmuştu,neden dersen ,sonra "abi verdiğin yazılımda panelim 55 görünüyor,keşke yüklemeseydim,şu oldu bu oldu" denmemesi içindi :)
Bu arada elindeki tv ,en dayanıklı tvdir,yazılım bakımından,sadece yanında(tüm tvlerin,ayrım yapmıyorum) cep telefonu bırakmayın ve bıraktırmayın :ok
Yok çok teşekkür ederim çok sağolun gece gece yüklediniz hallettim yükledim sıkıntısız şekilde benim şuan işim görüldü istediğim uygulamayı da yükledim bir sıkıntı yok benim için fark etmez hangi yazılım olduğu önemli olan uygulama yükleyebilmekdi onu da yükledim çalışıyor bir sıkıntı yok ki bu daha sağlıklı olur o zaman bu kalsın teşekkürler. :) Evet Tv gerçekten güzel bende memnunum sadece bazen yavaş çalışıyor kanal geçişlerinde filan bazende kendi kendine kapanıyor birde kumanda zor alıyor bazen sıkıntı ne bilmiyorum. :)

B Çevrimdışı

bluesat

Yeni Üye
13 Tem 2019
14
44
[QUOTE = "yokoono, postagem: 98888, membro: 6137"]
Não importa o que a TV é chamada. Se eles tiverem a mesma placa-mãe e a mesma tela tiver o mesmo software. Não importa que seja chamado de Haier, Finlux, Telefunken, etc., se eles tiverem a mesma eletrônica Vestel.
Além disso, você tem uma TV DEFEITO.
[/CITAR]

Thank you. I think i solve the problem. Only some changes in store and ir bottons (for now youtube bottom).

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,853
65
Rica ederim sevgili melikgazi,düzeyli muhabbet için ben teşekkür ederim :ok Bu versiyonda reset atma pek olmuyor ama yinede reset atma olursa buradan yazarsan bakarım.Gerçi en az PC kullanman ve fare'ye hakim olman gerekir :)
Tabii önce tek çanakmı,çift çanakmı,merkezi sistemmi kullanıyorsun bilmiyorum ama tvden kanal listenin yedeğini mutlaka al ki onu farklı kullanacağız :ok

E Çevrimdışı

eagle37

Yeni Üye
15 Tem 2019
6
Ado üstata diğer forumdan sordum ama buradan da herkese açık sormak iyi olabilir. Vestel 55ca9550 kullanıyorum, senelerdir çekirdek yazılıma ve sw profile a elim gitmiyordu, dün bu forumundaki 2.7 versiyonu yükledim, sonra sw profile update ettim, netflix ve pvr geldi, çok da güzel oldu, özellikle netflix güzel çalışıyor . Sw edit ederken smart menüsünde turkcell tv yi de gördüm, çalışmayacağını tahmin etsem de onu da tikledim. Şu an ana menüdeki smart kısmına logosu geldi ama logoya tıklayınca sayfa hatası veriyor ve geri işaretini seçince tv plus olarak güncellendiği için tv plus web sayfasına yönleniyor. Ancak tv plus sayfasından giriş yapınca boş siyah ekran geliyor, browser dan da denedim tv de opera olduğu için chrome istiyor. Mb100 için tv plus ı çalıştıran bir yazılım yöntem varmı?

3F51D8CB-0699-486F-B390-D8A95FC83E97.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ado üstata diğer forumdan sordum ama buradan da herkese açık sormak iyi olabilir. Vestel 55ca9550 kullanıyorum, senelerdir çekirdek yazılıma ve sw profile a elim gitmiyordu, dün bu forumundaki 2.7 versiyonu yükledim, sonra sw profile update ettim, netflix ve pvr geldi, çok da güzel oldu, özellikle netflix güzel çalışıyor . Sw edit ederken smart menüsünde turkcell tv yi de gördüm, çalışmayacağını tahmin etsem de onu da tikledim. Şu an ana menüdeki smart kısmına logosu geldi ama logoya tıklayınca sayfa hatası veriyor ve geri işaretini seçince tv plus olarak güncellendiği için tv plus web sayfasına yönleniyor. Ancak tv plus sayfasından giriş yapınca boş siyah ekran geliyor, browser dan da denedim tv de opera olduğu için chrome istiyor. Mb100 için tv plus ı çalıştıran bir yazılım yöntem varmı?

öncelikle selam,
mb100 için en stabil sürüm 1.34.25tir. yedek alman güzel olmuş, açtığın özellikler desteklenen uygulamalardır. ama turkcell tv için bu bağlamda geri dönüş almadık, büyük ihtimalle uygulama linki eski kalmıştır bu nedenle girmiyor yada bağlanmıyor olabilir.
Adem Helvacı Ado modlama ilgilenmediği için mesajınız askıda kalacaktı, uygulama desteklemiyor olabilir.
bu konuda teraspy teraspy etiketledim o da yardımcı olacaktır.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,683
73

Google translate:
Akıllı TV'lerde, uygulamaların çoğu lisanslıdır. Çoğu durumda, TV garantiden çıktığında birçok lisansın süresi dolar. Yanlışlıkla bir yazılım güncellemesinin de lisansları güncellediğine inanılmaktadır. YANLIŞ. Bazı güncellemeler parayla, bazıları ise yalnızca yeni bir lisansla yeni bir TV satın alırsanız yapılabilir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,853
65
Yok maalesef.

O Çevrimdışı

ozturk

Yeni Üye
18 Tem 2019
1
24

17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor, daha acil ihtiyacı olan özelden ulaşabilir)
Nasıl özelden

C Çevrimdışı

craz2u

Yeni Üye
21 Kas 2017
15
Merhabalar 65ub9100_ mb120(V.2.45.29.1) televizyon kullanıyorum, eve synology disk station kurdum. Bazı müzik dosyaları ve film dosyalarını göremiyorum. Konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz ?

Geri
Üst Alt