Yok çok teşekkür ederim çok sağolun gece gece yüklediniz hallettim yükledim sıkıntısız şekilde benim şuan işim görüldü istediğim uygulamayı da yükledim bir sıkıntı yok benim için fark etmez hangi yazılım olduğu önemli olan uygulama yükleyebilmekdi onu da yükledim çalışıyor bir sıkıntı yok ki bu daha sağlıklı olur o zaman bu kalsın teşekkürler. Evet Tv gerçekten güzel bende memnunum sadece bazen yavaş çalışıyor kanal geçişlerinde filan bazende kendi kendine kapanıyor birde kumanda zor alıyor bazen sıkıntı ne bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok çok teşekkür ederim çok sağolun gece gece yüklediniz hallettim yükledim sıkıntısız şekilde benim şuan işim görüldü istediğim uygulamayı da yükledim bir sıkıntı yok benim için fark etmez hangi yazılım olduğu önemli olan uygulama yükleyebilmekdi onu da yükledim çalışıyor bir sıkıntı yok ki bu daha sağlıklı olur o zaman bu kalsın teşekkürler. Evet Tv gerçekten güzel bende memnunum sadece bazen yavaş çalışıyor kanal geçişlerinde filan bazende kendi kendine kapanıyor birde kumanda zor alıyor bazen sıkıntı ne bilmiyorum.İşlemlerin tamam olmuş elbette ,bu arada farklı yazılım vermişim gibi algılama lütfen,bu benim kullandığım yazılımdır,ben sadece yazılımı verirken iki versiyon arasında kaldığımdan 366y verdim,ama "abi,birde 362j deneyeyim" dersen onu da yüklerim,362j kırmızı menüdür ,ancak paneli 55'' görüyor,aslında verme kararsızlığım bundan dolayı olmuştu,neden dersen ,sonra "abi verdiğin yazılımda panelim 55 görünüyor,keşke yüklemeseydim,şu oldu bu oldu" denmemesi içindi
Bu arada elindeki tv ,en dayanıklı tvdir,yazılım bakımından,sadece yanında(tüm tvlerin,ayrım yapmıyorum) cep telefonu bırakmayın ve bıraktırmayın