Merhabalar Ado hocam konu başlıklarında nereye yazım dedim bulamadım uygun bölümde olmayabilir silebilirsiniz gerekirse sadece bilgilendirme için kusura bakma hocam ..uzun zamandır bakmıyodum ama yeni farkettim ki burda bir arkadaş turkuaz yazılımdan bahsediyodu onuda denedik teşekkürler
farklı
zevkler ve renkler olayı malum.. istek arzu beklentinin sonu yok
ama alıştığımız gri-siyah petek desenden sonra ilginç renkli olmasıda ayrı hava katmış bence.. bu turkuaz dan sonramı geldi bilmiyorum ama... SMART ta güzel uygulama ve uygulamalar gelmişki turkcel+ uygulaması kullanması sıkıntılı olsada heleki ip tv izleme noktasında büyük eksiklikti
de internet TV bölümünde
uygulaması varki daha öncesinden samsng dada kullanmaktayım ki kanal geçişleri falan ona nazaran daha hızlı ileri geri noktasında ingilizce ve rusca dışında dil olmaması dezavantaj ama vinteraya pcden girişlede yapılabildiği gibi androiddende ulaşılıp favorilerden tutunda gerekli ayarları ordanda yapabilmemiz ayrı güzellik.. elinizdeki m3u ip tvlerinizi yükletebilmektesiniz hızlı dönüş yapmaktalar. free 99 hali hazırda ip tvler mevcut yükleniyor.. smart noktasındada güzel ilerlemeler hadi bakalım samyi smartı için kullanıyodum ama pabucu dama atılcak gibi .. dahada güzelleşmesi dileğiylesss. (sevgi saygı selamlarımla..)