Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

tostos59' Alıntı:
Ado' Alıntı:
İlk sayfa ilk mesajdaki MB82 1.3.7 yazılımı yüklemeniz süper olacaktır. Bu versiyondan 1.3.7 ye geçtiğinizde büyük bir görüntü kalite farkı görmenizi bekliyorum. sonucu bilgi vermenizi rica ederim.  :ok:

bu versiyonu yükledim tv canlandı resmen çok sağolun adem bey modlamayıda yapıp kayıt etme ve durdurmayıda açtım.

özellikle 0.6.6 ve 0.7.7 den 1.3.7 ye geçiş yapıldığında inanılmaz bir fark çıkıyor ortaya.

İyi günlerde kullanınız.  :ok:

Y Çevrimdışı

YARGIÇ06

Yeni Üye
8 Kas 2017
12

ado hocam merhaba mb120 anakart için son çıkan yazılımı  55ekran 8300 Vestel 4k tv için çekirdek yazılım olarak mı yükleyeceğiz. bilgi verebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
 ayrıca şu iki yazılımdan hangisi en günceli:
MB120-2.40.6.0
yoksa bu mu MB120-2.43.2.0

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

YARGIÇ06' Alıntı:
ado hocam merhaba mb120 anakart için son çıkan yazılımı  55ekran 8300 Vestel 4k tv için çekirdek yazılım olarak mı yükleyeceğiz. bilgi verebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
 ayrıca şu iki yazılımdan hangisi en günceli:
MB120-2.40.6.0
yoksa bu mu MB120-2.43.2.0

Evet azizim, çekirdek olarak menu1505 ile yükleme yapmalısınız. Güncel olanı ise 2.43 olanı  :ok:

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273

Merhabalar Ado hocam konu başlıklarında nereye yazım dedim bulamadım uygun bölümde olmayabilir silebilirsiniz gerekirse sadece bilgilendirme için kusura bakma hocam ..uzun zamandır bakmıyodum ama yeni farkettim ki burda bir arkadaş turkuaz yazılımdan bahsediyodu onuda denedik teşekkürler :) farklı :) zevkler ve renkler olayı malum.. istek arzu beklentinin sonu yok :) ama alıştığımız gri-siyah petek desenden sonra ilginç renkli olmasıda ayrı hava katmış bence.. bu turkuaz dan sonramı geldi bilmiyorum ama... SMART ta güzel uygulama ve uygulamalar gelmişki turkcel+ uygulaması kullanması sıkıntılı olsada heleki ip tv izleme noktasında büyük eksiklikti de internet TV bölümünde uygulaması varki daha öncesinden samsng dada kullanmaktayım ki kanal geçişleri falan ona nazaran daha hızlı ileri geri noktasında ingilizce ve rusca dışında dil olmaması dezavantaj ama vinteraya pcden girişlede yapılabildiği gibi androiddende ulaşılıp favorilerden tutunda gerekli ayarları ordanda yapabilmemiz ayrı güzellik.. elinizdeki m3u ip tvlerinizi yükletebilmektesiniz hızlı dönüş yapmaktalar. free 99 hali hazırda ip tvler mevcut yükleniyor.. smart noktasındada güzel ilerlemeler hadi bakalım samyi smartı için kullanıyodum ama pabucu dama atılcak gibi .. dahada güzelleşmesi dileğiylesss. (sevgi saygı selamlarımla..)

contentpartners-moviestv_01.jpg

MS.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Merhaba Adem Bey

Rahatsız ettiğim için özür dilerim. E-Posta adresinizi donanımhaberden aldım. Aşağıda  görüntüsü aldığım VESTEL_FHD_MB97_MB98 için güncel yazılım var mı?

Günaydın değerli kardeşim;

Aradığınız yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.  :ok:

K Çevrimdışı

kayhan41

Yeni Üye
25 Eki 2017
6

teknolojix' Alıntı:
Merhabalar Ado hocam konu başlıklarında nereye yazım dedim bulamadım uygun bölümde olmayabilir silebilirsiniz gerekirse sadece bilgilendirme için kusura bakma hocam ..uzun zamandır bakmıyodum ama yeni farkettim ki burda bir arkadaş turkuaz yazılımdan bahsediyodu onuda denedik teşekkürler :) farklı :) zevkler ve renkler olayı malum.. istek arzu beklentinin sonu yok :) ama alıştığımız gri-siyah petek desenden sonra ilginç renkli olmasıda ayrı hava katmış bence.. bu turkuaz dan sonramı geldi bilmiyorum ama... SMART ta güzel uygulama ve uygulamalar gelmişki turkcel+ uygulaması kullanması sıkıntılı olsada heleki ip tv izleme noktasında büyük eksiklikti de internet TV bölümünde uygulaması varki daha öncesinden samsng dada kullanmaktayım ki kanal geçişleri falan ona nazaran daha hızlı ileri geri noktasında ingilizce ve rusca dışında dil olmaması dezavantaj ama vinteraya pcden girişlede yapılabildiği gibi androiddende ulaşılıp favorilerden tutunda gerekli ayarları ordanda yapabilmemiz ayrı güzellik.. elinizdeki m3u ip tvlerinizi yükletebilmektesiniz hızlı dönüş yapmaktalar. free 99 hali hazırda ip tvler mevcut yükleniyor.. smart noktasındada güzel ilerlemeler hadi bakalım samyi smartı için kullanıyodum ama pabucu dama atılcak gibi .. dahada güzelleşmesi dileğiylesss. (sevgi saygı selamlarımla..)

MS.jpg

bu yazılım mb120 içinmi? hangi yazılım rica etsem yazabilirmisiniz

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

kayhan41' Alıntı:
teknolojix' Alıntı:

MS.jpg

Beni yanlış anlamazsanız eğer, inanın ben tam olarak ne sorduğunuzu anlayamadım :kıskıs:

K Çevrimdışı

kayhan41

Yeni Üye
25 Eki 2017
6

Ado' Alıntı:
kayhan41' Alıntı:

Beni yanlış anlamazsanız eğer, inanın ben tam olarak ne sorduğunuzu anlayamadım  :kıskıs:

teknolojix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:https://tavsiyeforumu.com/konu-vest...cekirdek-yazilim-konusu.html?pid=9018#pid9018Merhabalar  Ado hocam konu başlıklarında nereye yazım dedim bulamadım uygun bölümde olmayabilir silebilirsiniz gerekirse sadece bilgilendirme için kusura bakma hocam ..uzun zamandır bakmıyodum ama yeni farkettim ki burda bir arkadaş turkuaz yazılımdan bahsediyodu onuda denedik teşekkürler :) farklı :) zevkler ve renkler  olayı malum.. istek arzu beklentinin sonu yok :)  ama alıştığımız gri-siyah petek desenden sonra ilginç renkli olmasıda ayrı hava katmış bence.. bu turkuaz dan sonramı geldi bilmiyorum ama...  SMART ta güzel uygulama ve uygulamalar gelmişki turkcel+ uygulaması kullanması sıkıntılı olsada heleki ip tv izleme noktasında büyük eksiklikti   de internet TV bölümünde   uygulaması varki daha öncesinden samsng dada kullanmaktayım  ki kanal geçişleri falan ona nazaran daha hızlı ileri geri noktasında ingilizce ve rusca dışında dil olmaması dezavantaj ama vinteraya pcden girişlede yapılabildiği gibi androiddende ulaşılıp favorilerden tutunda gerekli ayarları ordanda yapabilmemiz ayrı güzellik..  elinizdeki m3u ip tvlerinizi yükletebilmektesiniz hızlı dönüş yapmaktalar. free 99 hali hazırda ip tvler mevcut yükleniyor.. smart noktasındada güzel ilerlemeler hadi bakalım samyi  smartı için kullanıyodum ama pabucu dama atılcak gibi .. dahada güzelleşmesi dileğiylesss. (sevgi saygı selamlarımla..)

estafuerullah Ado hocam arkadaş turkuazdan sonra bi yazılımdan bahsetmiş wintare tv uygulaması mevcutmuş içersinde iptv mu3 iptv izlenebiliyormuş. onun için sormuştum mb120 içinmi hangi yazılımdiye Ado hocam. kolay gelsin

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273

merhabalar kusura bakmayın mb120 için olan çekirdek yazılım bilgisini vermemişim pardonsss 2.45 diye bu konuyu takip edenler bilir diye tüm konuları :)) çoculardaki gibi hani gitmiştikya yapmıştıkya dediği gibi içselleştirmişim forum, konu ve bide ado hocam farkından okadar benimsemişimki herkesinki mb120 ya :)))) benim gözümden :) turkuaz diye adı kaldı ondan sevgi saygı selamlarımlasss

o6yM6q.jpg

lb4gbp.jpg

V3BJ3R.jpg

nJyqJa.jpg

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273

yalnız belirtmek isterim gerçektende orjinal ayarlar dışında bişeyler kurcalanınca tv stabilitesini kaybediyo ado hocam haklıymış bu forumdan önceki diğer DH de  bi arkadaş mb120 için  3D hdr falan diye bi çekirdek yazılım daha vardı versiyonu hatırlamıyorum kusura bakmayın belki 2.40.6 yazılımı olabilir ki denemediğim 3D gözlük kalmadı malesef 3d oynatması demek 3d izletiyor anlamı olmuyomuş onu anladım:)) yada hdr evet video açtığında hdr yazıyor bilgilendirmede fakat uyduda ilk hdr yayını astrada yada hotbirddemi bi yerde var onu açtığımızda aynı  hdr bilgilendirmesini vermemekte enteresandır ki ve onu yüklediğimden beri ara ara açıldığında tv nin ilk internet ayarı için smart çıkartması belli bi kısa süreliğinede olsa bu işlem esnasında bazen kitleniyor tv ve hiçbişey yapamıyosunuz taki fişi çekene kadar yada youtubede bişey izlerken bi ara kitleniyor gene aynı ceryanı kesmeniz gerekiyor yada uğraşırsanız kumandadan tv kendi kendine kapanıyo açılıyor :))) kafasına göre takılıyor vestel tek sıkıntım orjinal ayara dönebilirsem iy onun içinde ado hocamı rahatsız etmim dedim kendim ettim kendim buldum diye :)))

Geri
Üst Alt