Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

teknolojix' Alıntı:
yalnız belirtmek isterim gerçektende orjinal ayarlar dışında bişeyler kurcalanınca tv stabilitesini kaybediyo ado hocam haklıymış bu forumdan önceki diğer DH de  bi arkadaş mb120 için  3D hdr falan diye bi çekirdek yazılım daha vardı versiyonu hatırlamıyorum kusura bakmayın belki 2.40.6 yazılımı olabilir ki denemediğim 3D gözlük kalmadı malesef 3d oynatması demek 3d izletiyor anlamı olmuyomuş onu anladım:)) yada hdr evet video açtığında hdr yazıyor bilgilendirmede fakat uyduda ilk hdr yayını astrada yada hotbirddemi bi yerde var onu açtığımızda aynı  hdr bilgilendirmesini vermemekte enteresandır ki ve onu yüklediğimden beri ara ara açıldığında tv nin ilk internet ayarı için smart çıkartması belli bi kısa süreliğinede olsa bu işlem esnasında bazen kitleniyor tv ve hiçbişey yapamıyosunuz taki fişi çekene kadar yada youtubede bişey izlerken bi ara kitleniyor gene aynı ceryanı kesmeniz gerekiyor yada uğraşırsanız kumandadan tv kendi kendine kapanıyo açılıyor :))) kafasına göre takılıyor vestel tek sıkıntım orjinal ayara dönebilirsem iy onun içinde ado hocamı rahatsız etmim dedim kendim ettim kendim buldum diye :)))

Yaz sen full konusuna, hallederiz.  :kıskıs:

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273

Halledeceğinden şüphem yok "cansın" :) sana zahmet bana eziyetle :)))) inşaALLAH teşekkürlersss..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

teknolojix' Alıntı:
Halledeceğinden şüphem yok "cansın" :) sana zahmet bana eziyetle :)))) inşaALLAH teşekkürlersss..

Ekledim azizim full konusuna, umarım stabilite sorununun çözüldüğünü yazarsınız biz de seviniriz.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Merhaba Adem bey,

DH forumunda belirttiğiniz güncel mb120 çekirdek yazılımını rica edecektim.
Teşekkürler, kolay gelsin.
İyi günler...
Hayri *****

Halil Kardeşim Merhabalar;

Aradığınız yazılım bu konu başlığı ltında ilk mesajda yer almaktadır.  :ok:

B Çevrimdışı

burakkoz

Yeni Üye
11 Kas 2017
8

Ado' Alıntı:
burakkoz' Alıntı:

Rica ederim Kardeşim.  :ok:

bir şey soracağım. 48pf8575 tv kullanıyorum yalnız wifi acık konumda bırakırsam tv ilk acıldıgında kitleniyor  kumandadan falan işlem yapamıyoruz. düzeltmek için fişi cıkarıp takıyoruz. bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? bir de bu tv nin paneli  nedir?

sn : 9545892500001

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

burakkoz' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Rica ederim Kardeşim.  :ok:

bir şey soracağım. 48pf8575 tv kullanıyorum yalnız wifi acık konumda bırakırsam tv ilk acıldıgında kitleniyor  kumandadan falan işlem yapamıyoruz. düzeltmek için fişi cıkarıp takıyoruz. bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? bir de bu tv nin paneli  nedir?

Servis menü ekranınızı paylaşırmısınız rica etsem, revizyon sizin tv zira. Değişim vs oldumu zamanında?

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140

Adem bey merhaba. Rica etsem Vestel v-uhd 65UD9650 televizyon modelinin anakart ve Panel bilgilerini paylaşırmısınız.(bit ve hz değerleri). Selamlar

B Çevrimdışı

burakkoz

Yeni Üye
11 Kas 2017
8

Ado' Alıntı:
burakkoz' Alıntı:
bir şey soracağım. 48pf8575 tv kullanıyorum yalnız wifi acık konumda bırakırsam tv ilk acıldıgında kitleniyor kumandadan falan işlem yapamıyoruz. düzeltmek için fişi cıkarıp takıyoruz. bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? bir de bu tv nin paneli nedir?

Servis menü ekranınızı paylaşırmısınız rica etsem, revizyon sizin tv zira. Değişim vs oldumu zamanında?

yok olmadı. revizyondan almıstım. tv ye özel bu menülü yazılımı yaptırmıştım. ama dediğim sorun oluşuyor. belki sizin bilginiz vardır bu konuda.

MaByRk.jpg

Geri
Üst Alt