Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
teknolojix' Alıntı:yalnız belirtmek isterim gerçektende orjinal ayarlar dışında bişeyler kurcalanınca tv stabilitesini kaybediyo ado hocam haklıymış bu forumdan önceki diğer DH de bi arkadaş mb120 için 3D hdr falan diye bi çekirdek yazılım daha vardı versiyonu hatırlamıyorum kusura bakmayın belki 2.40.6 yazılımı olabilir ki denemediğim 3D gözlük kalmadı malesef 3d oynatması demek 3d izletiyor anlamı olmuyomuş onu anladım) yada hdr evet video açtığında hdr yazıyor bilgilendirmede fakat uyduda ilk hdr yayını astrada yada hotbirddemi bi yerde var onu açtığımızda aynı hdr bilgilendirmesini vermemekte enteresandır ki ve onu yüklediğimden beri ara ara açıldığında tv nin ilk internet ayarı için smart çıkartması belli bi kısa süreliğinede olsa bu işlem esnasında bazen kitleniyor tv ve hiçbişey yapamıyosunuz taki fişi çekene kadar yada youtubede bişey izlerken bi ara kitleniyor gene aynı ceryanı kesmeniz gerekiyor yada uğraşırsanız kumandadan tv kendi kendine kapanıyo açılıyor )) kafasına göre takılıyor vestel tek sıkıntım orjinal ayara dönebilirsem iy onun içinde ado hocamı rahatsız etmim dedim kendim ettim kendim buldum diye ))
Yaz sen full konusuna, hallederiz. :kıskıs: