Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Hocam merhaba

Bu televizyonu mutfak için aldım smart özelliklerini açtığımda çok kasıyor güncel versiyon varmıdır acaba internetten güncelleme yok diyor.
0.45.14.4 güncel yazılım versiyonu saygılar iyi çalışmalar.

Ercan Kardeşim Selamlar;

TV nizin seri numarasını yazmanızı rica ederim.  :ok:

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555

ado hocam mb 120 anakartin guncellemesi olan 2.43.20 cekirdek yazilim mi full yazilim mi tv ne gibi artisi olur tesekkurler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

kaya.cihat92' Alıntı:
ado hocam mb 120 anakartin guncellemesi olan 2.43.20 cekirdek yazilim mi full yazilim mi tv ne gibi artisi olur tesekkurler

Günaydın Azizim;

Burada yayınlananlar çekirdek yazılımlar. Oynanmamış orijinal ve resmi yazılımlardır. Her güncellemede tek tek iyileştirmelerin hangi yönde olduğuan dair bilgi vermiyorum sonu gelmiyor zira (İlk mesajda bu konuda bilgi vermiştim) Ancak kullanıcı yorumları 1 arkadaşımızın renk performansını beğenmemesi harcinde hep olumlu geliyor, karar ve yükleyip isteyip istememek size kalmış. :ok:

Aynı zamanda mail ile sorduğunuz sorunun cevabı şu şekilde.

VESTEL TV ler kendileri de güncelleme yapabilme yeteneğine sahip lakin bunun için

1- VESTEL in FTP ye yazılımı çıkmış olması
2- TV nin internete kablo ile bağlı olması

Gerekmektedir. Bu koşullar sağlandığında tv kendisi upgrade ediyor. Lakin FTP ye çıkan yazılımlar burada yayınlananalar kadar güncel değil.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Adem Bey mb 120 2.43.2 yazılımı gönderirmisin ayrıca bir sorum olacaktı bende regal 4k mb120 anakartlı tv var Vestel 4k tv den çıkma mb 120 anakart bana uyarmı teşekkür ederim

Günaydın Kardeşim;

Aradığınız yazılım bu başlık altında birinci mesajdadır.

Her MB120 anakart birbirine uymaz maalesef. Donanımsal uyumun yanısıra panel VCC denilen panel ve TCON besleme değeri ile SPI FLASH yazılım uyumu olmak zorundadır. Bu doğrultuda size KESİN OLUR veya KESİN OLMAZ demek doğru olmaz. Çıkan tv ve Giren TV seri numaraları üzerinden olasılıkları kontrol edebiliriz.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Merhaba, bu yazılım için erişim bilgisi verebilir misiniz mümkünse? Şimdiden teşekkürler…

Mülaim Kardeşim Merhaba;

Aradığınız yazılım bu başlık altında birinci mesajdadır.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ado hocam iyi akşamlar MB120 anakart vestel 8300 55 ekran tv için yazılımı alma şansımız var mı. mailimi yazıyorum ***************

şimdiden teşekkür ederim 

Selamlar Değerli Kardeşim;

Aradığınız yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.  :ok:

T Çevrimdışı

tostos59

Yeni Üye
25 Eki 2017
31

Ado' Alıntı:
tostos59' Alıntı:
slm adem bey aşagıdaki tv hangi anakart ve hangi yazılımı takip etmem gerekir.

https://i.hizliresim.com/8N60yQ.jpg

İlk sayfa ilk mesajdaki MB82 1.3.7 yazılımı yüklemeniz süper olacaktır. Bu versiyondan 1.3.7 ye geçtiğinizde büyük bir görüntü kalite farkı görmenizi bekliyorum. sonucu bilgi vermenizi rica ederim.  :ok:

bu versiyonu yükledim tv canlandı resmen çok sağolun adem bey modlamayıda yapıp kayıt etme ve durdurmayıda açtım.

Geri
Üst Alt