Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

hocam bende de 43ub8600 var ama kafama takılan bişey var. Tv bu yazılımları otomatik güncellemiyor mu ? 
benim tvde şuan 2.29.11 sürüm var sanırım mb120 anakart var. Benimki için de yeni sürüm çıktı mı çıktıysa nasıl yüklerim. Bi sıkıntı çıkabilir mi?

Teşekkürler.

İsmail Kardeşim Merhabalar;

Aradığınız yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.

Yazılımlar FTP ye çıktıktan snra eğer tv kablo ile internete bağlı ise kendisi yükler, yoksa USB ile manuel yklemeniz gerekir.

Aynı zamanda FTP de bulunan yazılımlar burada paylaştıklarımız kadar güncel değil.  :ok:

T Çevrimdışı

tostos59

Yeni Üye
25 Eki 2017
31

slm adem bey aşagıdaki tv hangi anakart ve hangi yazılımı takip etmem gerekir.

https://i.hizliresim.com/8N60yQ.jpg

M Çevrimdışı

mehmetalibp

Yeni Üye
28 Eki 2017
4

MB120-2.43.2.0

Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.

[/quote]

HARİKA

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tostos59' Alıntı:

İlk sayfa ilk mesajdaki MB82 1.3.7 yazılımı yüklemeniz süper olacaktır. Bu versiyondan 1.3.7 ye geçtiğinizde büyük bir görüntü kalite farkı görmenizi bekliyorum. sonucu bilgi vermenizi rica ederim.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

merhabalar Adem bey. 

benim vestel tv mavi Led i sürekli yanıp sönüyor yalnız tv açılmıyor. donanım haber forumunda takip ettiğin kadarıyla yazılım yüklemesi gerekiyor  acaba yazılımı bana gönderebilir misiniz. 
model no: 32PF6011 
SERİ :6567974 000035

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim 

Değrli Kardeşim Merhabalar;

Sizin sorununuza çözümün yazılımsal olmaması olasılığı büyük zira sizin ürünün blink durumunda +24Volt hattı kısadevre koruması söz konusudur.

Bunun yanısıra size üzücü haberim şu ki sizin ürün 17MB35 anakarta sahip ve bu anakartlara eski nesil kartlar olması nedeniyle ancak DEBUG kart+program+bilgisayar ile yazılım yüklenebilir. Yani USB den yazılım yüklenmesi mümkün değil.  :ok:

T Çevrimdışı

tostos59

Yeni Üye
25 Eki 2017
31

Ado' Alıntı:
tostos59' Alıntı:

İlk sayfa ilk mesajdaki MB82 1.3.7 yazılımı yüklemeniz süper olacaktır. Bu versiyondan 1.3.7 ye geçtiğinizde büyük bir görüntü kalite farkı görmenizi bekliyorum. sonucu bilgi vermenizi rica ederim.  :ok:

hocam çekirdek yazılım yükler gibi yükledim ama hiç tepki yok acaba neden . Dosyanın boyutu 9 mb doğrumudur.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tostos59' Alıntı:
Ado' Alıntı:

hocam çekirdek yazılım yükler gibi yükledim ama hiç tepki yok acaba neden . Dosyanın boyutu 9 mb doğrumudur.

Full yöntemi ile yükleyiniz.

Geri
Üst Alt