Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

selodonanım Çevrimdışı

selodonanım 

Aktif Üye
4 Ara 2017
246
Hocam tekrar denedim. Menu 1505 yöntemini bu sefer oldu. Hızlı ve seri şekilde basmak gerekiyormuş tuşlara. 
Az da olsa görüntüde iyileşme var.

Çok sağolun. Umarım mb130 nonconnected (görüntü iyileştirmeli) yeni yazılım çıkar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

selodonanım' Alıntı:
Hocam tekrar denedim. Menu 1505 yöntemini bu sefer oldu. Hızlı ve seri şekilde basmak gerekiyormuş tuşlara. 
Az da olsa görüntüde iyileşme var.

Çok sağolun. Umarım mb130 nonconnected (görüntü iyileştirmeli) yeni yazılım çıkar.

Çıkar mutlaka içiniz rahat olsun. bazen biraz gecikiyor ama hr türlü çıkar. Şu sıralar yeni anakart dizaynı ile lgileniyorlar biraz, odak noktası kısmen dalgalanabiliyor. Kısa zamanda bekliyoruz bakalım :ok:

S Çevrimdışı

sukruyldz

Yeni Üye
22 Şub 2018
5

Ado' Alıntı:
sukruyldz' Alıntı:
benim vestel 40fa7100 önce ekrenda çift görüntü oldu yazılım atmayla geçer mi dedim
vestel driver sitesinden tv seri numarasına uygun yazılım yüklerken kırmızı led lamba
yanıp sönmede takıldı.
biraz önce 27300529_MB96_VPAZ_MO_Phase3_V376f_SVN_189523_D8L.xls indirdim ve denedim
bu sefer de kırmızı led tamamen gitti.
Serviste neler karşımıza çıkar? 
Teşekkürler.

Çift görüntüyü biraz daha açarsanız iyi olur lakin tahmin ettiğim çift görüntü ise panel arızasıdır muhtemel.

Yazılımın yüklerken çökmesi en çok MB9X lerde çıkıyor karşımıza, panel arızalı ise zaten onarım yoluna kesinlikle gidilmez, şu koşullarda anakart ihtiyacınız doğacak ise o da pek önereceğim bir durum olmaz zira 40'' ürnleri yenileri hem ekonomik hem de taksitli satılıyor.

Yine de ücret bilgisi merak ederseniz tahmini 250-300 dolayı olur eğer yazılımı kurtaramazlarsa.

Çift görüntü de örneğin kanal logosu hemen altında tekrar kanal logosu birnevi 3D görüntüye gözlüksüz bakıyor gibiydi.
sonuçta (anakart + panel) parçaları ne kadar tutarki tahmini?
Teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

sukruyldz' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Çift görüntüyü biraz daha açarsanız iyi olur lakin tahmin ettiğim çift görüntü ise panel arızasıdır muhtemel.

Yazılımın yüklerken çökmesi en çok MB9X lerde çıkıyor karşımıza, panel arızalı ise zaten onarım yoluna kesinlikle gidilmez, şu koşullarda anakart ihtiyacınız doğacak ise o da pek önereceğim bir durum olmaz zira 40'' ürnleri yenileri hem ekonomik hem de taksitli satılıyor.

Yine de ücret bilgisi merak ederseniz tahmini 250-300 dolayı olur eğer yazılımı kurtaramazlarsa.

Çift görüntü de örneğin kanal logosu hemen altında tekrar kanal logosu birnevi 3D görüntüye gözlüksüz bakıyor gibiydi.
Teşekkürler.

Sadece panel dahi tv parası tutar. seri verin panel fiyatna bakayım.

S Çevrimdışı

sukruyldz

Yeni Üye
22 Şub 2018
5

Ado' Alıntı:
sukruyldz' Alıntı:

Teşekkürler.

Sadece panel dahi tv parası tutar. seri verin panel fiyatna bakayım.

seri no:7359422500072
Teşekkürler.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
bu vestel tv lerde radyo dinkerken ekranda şömine tarzi bi sey olsa tadından yinmezdi kapkara ekran iyi durmuyo pek

A Çevrimdışı

alicanbeko1

Yeni Üye
23 Şub 2018
2

mb100 anakartlı Vestel tv imde kulaklık takmama rağmen tv sesi kesilmiyor ayrıca kulaklıktan da ses gelmiyor. nedeni ne olabilir aceba?

Geri
Üst Alt