Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

M Çevrimdışı

mrtclkcll

Yeni Üye
24 Ara 2017
8
Ado hocam mb110s 3.16 versiyonu çıkmış bunu mb110 anakartlı tv lere yükleyebiliyoruz değil mi? Teşekkürler.

Z Çevrimdışı

zagor04

Yeni Üye
20 Şub 2018
14

zagor04' Alıntı:
Ado hocam Merhaba.Rica etsem 7599689600021 seri nolu TV full yazılım alabilir miyim? Internetteyken TV kitlenip donuyor ve kapanıyor..Bazen fişi çekmeden hiç bişey yapamıyorum.
Çekirdek yazılım için:
120m anakart için v.2.0.40 yazılım mevcut daha yüksek var mı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum kullanıcılara verdiğiniz cevaplardan dolayı saygılar..

kaya.cihat92' Alıntı:
forumdaslar mb120 nin yeni güncellemesi olan 2.45.101  yazilimini yukleyen deneyen oldu mu

Evet hocam yükledim sıkıntı yok yalnız kanal yüklenmesini ayrı yaptım yoksa çifte ekran çıkmıyor bende öyle oldu şart smart arayüz çok iyi görüntü kalitesi daha iyi diyebilirim Ado Hoca sağolsun..Hayırlı akşamlar

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555

zagor04' Alıntı:
zagor04' Alıntı:
Ado hocam Merhaba.Rica etsem 7599689600021 seri nolu TV full yazılım alabilir miyim? Internetteyken TV kitlenip donuyor ve kapanıyor..Bazen fişi çekmeden hiç bişey yapamıyorum.
Çekirdek yazılım için:
120m anakart için v.2.0.40 yazılım mevcut daha yüksek var mı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum kullanıcılara verdiğiniz cevaplardan dolayı saygılar..

kaya.cihat92' Alıntı:
forumdaslar mb120 nin yeni güncellemesi olan 2.45.101  yazilimini yukleyen deneyen oldu mu

Evet hocam yükledim sıkıntı yok yalnız kanal yüklenmesini ayrı yaptım yoksa çifte ekran çıkmıyor bende öyle oldu şart smart arayüz çok iyi görüntü kalitesi daha iyi diyebilirim Ado Hoca sağolsun..Hayırlı akşamlar
cifte ekran nedir ustam

C Çevrimdışı

cengizzz

Yeni Üye
22 Şub 2018
15
Merhaba arkadaşlar,
48ua9300 tv kullanıyorum hangi çekirdek yazılımını kullanmalıyım acaba?

Z Çevrimdışı

zagor04

Yeni Üye
20 Şub 2018
14

kaya.cihat92' Alıntı:
zagor04' Alıntı:
cifte ekran nedir ustam

Teknoloji hocam:) Vestel teknolojisi biriniz dizi izlerken,diğeri maç izliyebiliyor. gözlükleri var

S Çevrimdışı

seref3

Yeni Üye
22 Eki 2017
24
 mb120 nin yeni güncellemesi olan 2.45.101  yazilim ..yüklendi denendi herhangi bir sorun yok görüntüde iyileş meler var
 kötü görüntü alıyorum diyen arkadaş var ise önce elem sonra anten ayarını yaptırsinlar ondan sonra yorum yapsınlar 

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

kaya.cihat92' Alıntı:
zagor04' Alıntı:
Teknoloji hocam:) Vestel teknolojisi biriniz dizi izlerken,diğeri maç izliyebiliyor. gözlükleri var

49ud9400 de var mı o teknoloji yoksa 3D mi olması gerek

Çift ekran teknolojisi o TV ler.

Panel 3D ve VETSEL mühendislerinin geliştirdikleri bir teknik ile panein dikey hüzmesinden siz maç izlerken, yatay hüzmesinden eşiniz dizi izleyebiliyor, ayrıca siz kulaklık ile kendi kanalınızın sesini dinlerken, eşiniz de tv den kendi kanalının sesini dinler.

Bu teknoloji için uyumlu gözlüklerin kullanılması yeterlidir. (Gözlükler tv kutusundan çıkıyor zaten)

Ancak sonlandırıldı tabi bu üretim, aynen 3D ve CURVED gibi saman alevi oldular :ok:

Geri
Üst Alt