Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
zagor04' Alıntı:Ado hocam Merhaba.Rica etsem 7599689600021 seri nolu TV full yazılım alabilir miyim? Internetteyken TV kitlenip donuyor ve kapanıyor..Bazen fişi çekmeden hiç bişey yapamıyorum.
Çekirdek yazılım için:
120m anakart için v.2.0.40 yazılım mevcut daha yüksek var mı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum kullanıcılara verdiğiniz cevaplardan dolayı saygılar..
kaya.cihat92' Alıntı:forumdaslar mb120 nin yeni güncellemesi olan 2.45.101 yazilimini yukleyen deneyen oldu mu
cifte ekran nedir ustamzagor04' Alıntı:zagor04' Alıntı:Ado hocam Merhaba.Rica etsem 7599689600021 seri nolu TV full yazılım alabilir miyim? Internetteyken TV kitlenip donuyor ve kapanıyor..Bazen fişi çekmeden hiç bişey yapamıyorum.
Çekirdek yazılım için:
120m anakart için v.2.0.40 yazılım mevcut daha yüksek var mı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum kullanıcılara verdiğiniz cevaplardan dolayı saygılar..
kaya.cihat92' Alıntı:forumdaslar mb120 nin yeni güncellemesi olan 2.45.101 yazilimini yukleyen deneyen oldu mu
Evet hocam yükledim sıkıntı yok yalnız kanal yüklenmesini ayrı yaptım yoksa çifte ekran çıkmıyor bende öyle oldu şart smart arayüz çok iyi görüntü kalitesi daha iyi diyebilirim Ado Hoca sağolsun..Hayırlı akşamlar
kaya.cihat92' Alıntı:cifte ekran nedir ustamzagor04' Alıntı:Evet hocam yükledim sıkıntı yok yalnız kanal yüklenmesini ayrı yaptım yoksa çifte ekran çıkmıyor bende öyle oldu şart smart arayüz çok iyi görüntü kalitesi daha iyi diyebilirim Ado Hoca sağolsun..Hayırlı akşamlar
zagor04' Alıntı:kaya.cihat92' Alıntı:cifte ekran nedir ustam
Teknoloji hocam Vestel teknolojisi biriniz dizi izlerken,diğeri maç izliyebiliyor. gözlükleri var
Ado' Alıntı:zagor04' Alıntı:Ado hocam msj imi görmediniz her halde cevap alabilir miyim rica etsem
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kaya.cihat92' Alıntı:zagor04' Alıntı:Teknoloji hocam Vestel teknolojisi biriniz dizi izlerken,diğeri maç izliyebiliyor. gözlükleri var
49ud9400 de var mı o teknoloji yoksa 3D mi olması gerek