Bonjour,
Pour téléviseur intelligent EDENWOOD ED3906FHD-2. Pouvez-vous m'aider s'il vous plaît ? Je souhaiterais la mettre à jour mais je ne sais pas lequel choisir !
Merci d'avance.
Bonne journée.
I don't have software to update. I use the software from the archive to repair TVs. Update is done by the owner.
Net resim ekleyiniz.Merhaba regal MB211 V.0.69.12.1 sürümünde youtube giremiyorum. Güncelleme yapmak istiyorum.
neye göre yazılım vereceğiz.?toshiba 17mb120 için yazılım güncellemesi yapacaktım
toshiba 55u6763DAT numaralı anakart için yazılım güncellemesi talep etmiştim 17mb120neye göre yazılım vereceğiz.?
sana zahmet konunun 1. mesajını okur musun.toshiba 55u6763DAT numaralı anakart için yazılım güncellemesi talep etmiştim 17mb120
tv modeli: Toshiba 55U6763DAT
tv anakartını tv modeliyle birebir uyumlu anakartla değiştirmiştik ve ekran böyle oldu. anakart panel yazılımını talep ediyorum
Merhaba regal MB211 V.0.69.12.1 sürümünde youtube giremiyorum. Güncelleme yapmak istiyorum.
Yeni resimler yükledim. Teşekkür ederim
Tv nin yazılımı güncel ilk kurulum deneyin.
Teşekkür ederim. İlk kurulumdan kastınız fabrika ayarlarına dönüş mü?Tv nin yazılımı güncel ilk kurulum deneyin.
EvetTeşekkür ederim. İlk kurulumdan kastınız fabrika ayarlarına dönüş mü?