bende benim alaykumselam indirme tuşu hemen yukarda begen tuşuda hemen aşağıda eeeee daha daha neler yapıyorsun bakalım arabayı sattınmı yoksa duruyomuAbim benim selamun aleykum, indirme tusu nerde? Begen tusu nerde?
dur bakayım levent ekinciyi tanıyonmu tireli 
ya televizyon 7yıllık açık kalması 25bin dakka sen inanıyonmu buna kaç yıl yapıyo 25bin dakkaHayır. Aldığımdan bu yana hiç sıkıntı çıkartmadığı için reset atma gereği olmadı. Bu aralar internet bağlantı sıkıntısı oluyor. Kumandadan bastığımızda (hem orijinal kumanda hem de mobil uygulama) tuşlar işlevini görmüyor. Bazen kendi kendine kapanıp açılıyor.
çalışıyomu bu alet yoksa stopmu etti neden istiyon güncellemeyi baksana kartın bm100

acele etme yarın bakarlarHOCAM LÜTFEN BU BİLGİLER İÇİN EN GÜNCEL SÜRÜM GÜNCELLEME DOSYASINI VERİR MİSİNİZ YOUTUBE AÇILIYOR SİYAH EKRANDA KALIYOR VE GÖRÜNTÜ SİYAH BİR ŞEKİLDE KALIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
![]()

verdim gittimerhaba mb211 yazılım güncellemek için destek istiyorum.
Yazılım verildi yükleyin sonucu yazın.![]()
Merhaba finlux 17mb140 anakaratlı açılıp kapanıyor kurtarma yazılımı denedim olmadı full yazılım rica etsem teşekkürler
pnl 23398251
![]()
Merhaba finlux 17mb140 anakaratlı açılıp kapanıyor kurtarma yazılımı denedim olmadı full yazılım rica etsem teşekkürler
pnl 23398251
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.