Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
servis menüsünü buraya yükleyinmerhaba
MB130 Carbon Smart V3.62.35 yazılım indirme yetkisi istiyorum.
servis menüsünü buraya yükleyinmerhaba
MB130 Carbon Smart V3.62.35 yazılım indirme yetkisi istiyorum.
yeni sürümler ota olarak geliyor.
Yukarıdaki resimde gördüğünüz versiyonu V3 MB211 BULAMADIM NASIL YÜKLEYEBİLİRİM?
Güncelleme yazılımı için yetki rica etmiştim.
Yazılım için yetki verilmesini rica ediyorum.
eski sürüme mi dönmek istiyorsunuz.?
yazılımı bildirim olarak gönderdim.Güncelleme yazılımı için yetki rica etmiştim.
Teşekkür ederimyazılımı bildirim olarak gönderdim.
Ustadım üzerindeki yazılımda sorunlar yaşamaktayım Takip ettiğim kadarıyla en stabil yazılım 3.62.35 versiyonuydu Bundan dolayı bu versiyonu yüklemek istiyorum. Sizin bilginiz dahilinde daha stabil Bir yazılım varsa onu da yüklemek isterim.eski sürüme mi dönmek istiyorsunuz.?
istediğiniz yazılımı indirme yetkisini verdim. Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Teşekkür ederim
Ustadım üzerindeki yazılımda sorunlar yaşamaktayım Takip ettiğim kadarıyla en stabil yazılım 3.62.35 versiyonuydu Bundan dolayı bu versiyonu yüklemek istiyorum. Sizin bilginiz dahilinde daha stabil Bir yazılım varsa onu da yüklemek isterim.
Çok teşekkür ederim sağolunistediğiniz yazılımı indirme yetkisini verdim. Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Yüzde 96 da takılı kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz?yazılımı bildirim olarak gönderdim.
başka flash bellekle tekrar dene.Yüzde 96 da takılı kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz?