Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,055
yazılımı bildirim olarak gönderdim.Güncelleme yazılımı için yetki rica etmiştim.
yazılımı bildirim olarak gönderdim.Güncelleme yazılımı için yetki rica etmiştim.
Teşekkür ederimyazılımı bildirim olarak gönderdim.
Ustadım üzerindeki yazılımda sorunlar yaşamaktayım Takip ettiğim kadarıyla en stabil yazılım 3.62.35 versiyonuydu Bundan dolayı bu versiyonu yüklemek istiyorum. Sizin bilginiz dahilinde daha stabil Bir yazılım varsa onu da yüklemek isterim.eski sürüme mi dönmek istiyorsunuz.?
istediğiniz yazılımı indirme yetkisini verdim. Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Teşekkür ederim
Ustadım üzerindeki yazılımda sorunlar yaşamaktayım Takip ettiğim kadarıyla en stabil yazılım 3.62.35 versiyonuydu Bundan dolayı bu versiyonu yüklemek istiyorum. Sizin bilginiz dahilinde daha stabil Bir yazılım varsa onu da yüklemek isterim.
Çok teşekkür ederim sağolunistediğiniz yazılımı indirme yetkisini verdim. Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Yüzde 96 da takılı kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz?yazılımı bildirim olarak gönderdim.
başka flash bellekle tekrar dene.Yüzde 96 da takılı kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz?
Bonjour,
Pour téléviseur intelligent EDENWOOD ED3906FHD-2. Pouvez-vous m'aider s'il vous plaît ? Je souhaiterais la mettre à jour mais je ne sais pas lequel choisir !
Merci d'avance.
Bonne journée.
![]()
![]()
I don't have software to update. I use the software from the archive to repair TVs. Update is done by the owner.
Net resim ekleyiniz.Merhaba regal MB211 V.0.69.12.1 sürümünde youtube giremiyorum. Güncelleme yapmak istiyorum.
![]()