hey moruk konunun birinci mesajını okumadanmı yazdın geri gitde birinci mesajı oku ne yapman lazım orda yazıyor istediğin sarıçizmeli mehmetağa
Moruk
Bulamazsın maalesef ,ama önce düzgün bir fotoğraf yüklemelisin ,çünkü fotodaki rakamlar okunmuyor Bu arada tv de ne gibi sorun var
profili çek derken neyi kastediyorsunuzHımm, o zaman tvden profili çekip modlama yapman lazım ,istersen çek ve bir yere yükleyip link ver bakayım.
Önemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Sana link vermiştim, alıntı yaptığın mesajımda da var ,o linkte ne yapmak lazım hepsi varprofili çek derken neyi kastediyorsunuz
Böyle olmaz, konunun ilk mesajını okumalısın ne yapman lazım orada yazıyorvestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum
vestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum
Ana konuda cevap yazıldı yazılım verildi.vestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum
vestel mb 96 icin youtube yazilim linki istiyorum
güncelleme yazılımı verildi.Merhaba
Vestel televizyonum için kurtarma ve güncelleme yazılımlarını rica ediyorum.Teşekkürler.