Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Muratcil' Alıntı:Ado hocam seri no, 7647182600120, hdr destegı mevcutmu,sımdıden tesekkur ederim.
Yok Maalesef :
Muratcil' Alıntı:Ado hocam seri no, 7647182600120, hdr destegı mevcutmu,sımdıden tesekkur ederim.
acuneytcosar' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar Azizim;
Evet artık DH de yokum, anlaşamıyoruz üst yönetimi ile
43UB9100 de çok üzgünüm ki HDR desteği yok değerli dostum.
Bu model üretimde LG IPS panel de mevcut abcak sizin ürründe hangi panel var ve hdr konusunda en azından paneld esteği varmı diye bakabilmek adına seri numaranız lazım :
Hocam diğer hesapla grirş yapamadım yeniden açtım Ne yazıkki ürünün anakartını da bilmiyorum panelini de inşallah ikisi hakkında da bilgi verirseniz sevinirim ve inşallah hdr olan paneldir. SERİ NO:7817482 700094
aözkaya' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar Azizim;
Evet artık DH de yokum, anlaşamıyoruz üst yönetimi ile
43UB9100 de çok üzgünüm ki HDR desteği yok değerli dostum.
Bu model üretimde LG IPS panel de mevcut abcak sizin ürründe hangi panel var ve hdr konusunda en azından paneld esteği varmı diye bakabilmek adına seri numaranız lazım :
Ado üstat peki benim modelde HDR destegi aktif olurmu
65ua9650 SN:7664444600013 LG IPS panel
Baturay' Alıntı:Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım vestel 65ud8900 aldım gelen cihaz mb120 şase siyah çerçeveliydi ips paneldi ancak kurulumu yaptıktan sonra beyaz ekranda ciddi anlamda tozlanma vardı ve servis değişim kararı verdi, sonrasında gelen ürünse mb130 şase nikelaj çerçeveli va pa el geldi ve ben kabul etmedim kurulum yapmadık. İps panel gözüme daha hoş gelmişti bu ikisi arasında fark nedir hangisi daha iyi görüntü verir yada fark olurmu yorum yaparsanız sevinirim
Ado' Alıntı:cihan2206' Alıntı:teşekkürler
Yükleme sonrası bilgi lütfen (mümkünse) :
Ado' Alıntı:cihan2206' Alıntı:teşekkürler
Yükleme sonrası bilgi lütfen (mümkünse) :
yefe78' Alıntı:Ado' Alıntı:Yükleme sonrası bilgi lütfen (mümkünse) :
Hocam su cmo panel hakkinda bi bilgilendirme konusu acsan ya TR de baska hicbir forumda dogru durust yok hem ilk olursun hemde bizler faydalanmis oluruz
Cmo da hdr olan olmayan panel varmi va ya ips e gore artilari eksileri gibi
rommy6719' Alıntı:Ado' Alıntı:Yükleme sonrası bilgi lütfen (mümkünse) :
Aden hocam merhabalar.internet baglantim olmasina ragmen bu aksam youtube Netflix ve puhu tv de video oynatmiyor.Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Ado' Alıntı:rommy6719' Alıntı:Aden hocam merhabalar.internet baglantim olmasina ragmen bu aksam youtube Netflix ve puhu tv de video oynatmiyor.Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Hata kodu, uyarı bilgisi herhangi bir bilgi yok mu?
İnternet hız testi yaptınız mı?
Diğer internet nsurları normal akışında seyrediyor mu?