nedimm' Alıntı:Adem hocam merhaba factory reset ile tv nin menü bölümünde bulunan ilk kurulum ararasındaki fark nedir
Ado' Alıntı:nedimm' Alıntı:Adem hocam merhaba factory reset ile tv nin menü bölümünde bulunan ilk kurulum ararasındaki fark nedir
Bir fark yok, Eskiden bu özellik sadece teknisyenler için servis menüde olurdu.
Tüketicilerin yazılımsal ilgileri ile müdahaleleri ve yaşanabilecek olası sorunlarda tüketiciler de kendileri fabrika ayarlarına dönebilsin düşüncesiyle operatör menüsüne de bu özellik farklı isim ile taşınmıştır. :
nedimm' Alıntı:Ado' Alıntı:Bir fark yok, Eskiden bu özellik sadece teknisyenler için servis menüde olurdu.
Tüketicilerin yazılımsal ilgileri ile müdahaleleri ve yaşanabilecek olası sorunlarda tüketiciler de kendileri fabrika ayarlarına dönebilsin düşüncesiyle operatör menüsüne de bu özellik farklı isim ile taşınmıştır. :
bilgi için teşekkürler hocam. Merak ettiklerimi sizinle paylasiyorum diğer konuda çöken tv sabah servis geldi kurtarabilirsek kurtarırız 80 tl kurtaramazsak ana kart değişir 250 tl denildi bende tamam dedim sağlık olsun diyorum yapacak bir şey yok olmasa iyiydi ama oldu gidenin gelmişi yok o yüzden hayırlısı diyelim iyi çalişmalar hocam
mtamtas' Alıntı:teşekkürler
Ado' Alıntı:mtamtas' Alıntı:teşekkürler
Yükleme sonrası görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim :
acu540' Alıntı:Ado' Alıntı:Yükleme sonrası görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim :
Ado hocam merhaba dh den de sordum ama orda yoksunuz heralde artık. 43ub9100 s kullanıyorum. Geçen bimde satılan jvc ler için arkadaşlar demişki hdr ı yazılımla aktif ettik. Acaba 43ub9100 lerde var mıdır bu özellik. Ps4 pro kullanıcısıyım ve varsa çok işime gelir.
Ado' Alıntı:acu540' Alıntı:Ado hocam merhaba dh den de sordum ama orda yoksunuz heralde artık. 43ub9100 s kullanıyorum. Geçen bimde satılan jvc ler için arkadaşlar demişki hdr ı yazılımla aktif ettik. Acaba 43ub9100 lerde var mıdır bu özellik. Ps4 pro kullanıcısıyım ve varsa çok işime gelir.
Selamlar Azizim;
Evet artık DH de yokum, anlaşamıyoruz üst yönetimi ile
43UB9100 de çok üzgünüm ki HDR desteği yok değerli dostum.
Bu model üretimde LG IPS panel de mevcut abcak sizin ürründe hangi panel var ve hdr konusunda en azından paneld esteği varmı diye bakabilmek adına seri numaranız lazım :
Ado' Alıntı:acu540' Alıntı:Ado hocam merhaba dh den de sordum ama orda yoksunuz heralde artık. 43ub9100 s kullanıyorum. Geçen bimde satılan jvc ler için arkadaşlar demişki hdr ı yazılımla aktif ettik. Acaba 43ub9100 lerde var mıdır bu özellik. Ps4 pro kullanıcısıyım ve varsa çok işime gelir.
Selamlar Azizim;
Evet artık DH de yokum, anlaşamıyoruz üst yönetimi ile
43UB9100 de çok üzgünüm ki HDR desteği yok değerli dostum.
Bu model üretimde LG IPS panel de mevcut abcak sizin ürründe hangi panel var ve hdr konusunda en azından paneld esteği varmı diye bakabilmek adına seri numaranız lazım :
otemelodi' Alıntı:çok teşekkürler