F
Furkanacar72
Yeni Üye
- 10 Şub 2018
- 22
peki abi cihazın garantisi yok servis anakartı kaca degıstırır
Furkanacar72' Alıntı:peki abi cihazın garantisi yok servis anakartı kaca degıstırır
Furkanacar72' Alıntı:abi int 150 180 tl falan servisemi değiştirim yoksa sipariş edip kendimmi değiştirim sence ne yapayım abi
Ado' Alıntı:Furkanacar72' Alıntı:abi int 150 180 tl falan servisemi değiştirim yoksa sipariş edip kendimmi değiştirim sence ne yapayım abi
Kodunu birebir bulacağına eminsen kendin yapabilirisn altı üstü 4 vida 2 soket zaten.
Tavsiye etmem ama sen bilirsin deneyimlerini yazarsan seviniriz.kuzu1971' Alıntı:Mb100 yeni yazilimi deneyecegim. Tesekkurler.
Ekoo37' Alıntı:Ado' Alıntı:Kodunu birebir bulacağına eminsen kendin yapabilirisn altı üstü 4 vida 2 soket zaten.
Reis Mb100 en son sürümünden memnun kalmadım bir önceki yazılıma aynı yolla geri dönmek istiyorum bu mümkünmü tv zarar görürmü
Furkanacar72' Alıntı:Abi servis programla veya yazilimla eski haline getiremez degilmi
furk_10' Alıntı:kapandı tv ışık yanıp dönüyor yardımmm
Sn:6974994 300980 full sürüm lazım kapandı tv sadece led yanıp sönüyor güncelleme yanlış yaptım sanırımAdo' Alıntı:furk_10' Alıntı:kapandı tv ışık yanıp dönüyor yardımmm
Daha detaylı bilgi lütfen.
Ado' Alıntı:furk_10' Alıntı:kapandı tv ışık yanıp dönüyor yardımmm
Daha detaylı bilgi lütfen.