Ustam bi şansımızı denesek hiç ihtimal yokmudur
Maalesef ihtimal yok fakat yine de denemeniz için yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Ustam bi şansımızı denesek hiç ihtimal yokmudur
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba, Vestel'in sitesinden yazılımı güncelledim. Ancak, güncellemeden önce Tvde V.5.38.5 sürümü vardı. Güncellemeden sonra V.5.38.3 oldu. Bir de menüler önceden beyazdı, şimdi siyah oldu. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba ? Önceki versiyonunun fotoğrafını da ekledim. Teşekkürler
Konunun ilk mesajını okuyunuz tv ye ait yapmanız gereken işlemler var.vestel 17mb211s v3 core yazılım alabilir miyim?
Linkteki konunun ilk mesajını okuyup yazılımı orada isteğiniz.mb211 toshiba v3 yazılım ve full yazılım gerekli.
Merhabalar, evet verdiğiniz yazılım televizyonumuzu düzeltti. Fakat aynı marka ve model olan diğer televizyonda ve aynı hatayı veren televizyonda ise dediklerinizin aynısını uygulamamıza rağmen kırmızı ışık yavaş yavaş yanıp söndü. Arkasından tamamen kırmızı ışığa döndü. Vestel logosu tekrar gelip tekrar kayboluyor. Buna yapabileceğimiz birşey var mıdır?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın
Cihaz çalıştı teşekkürler kolay gelsin.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Kablolu ve kablosuz mauseyi görmüyor.Usb deki dosyaları görüyor..Uzaktan bağlı derken?
Size verilen yazılımı başka cihazda denemeyin.!Merhabalar, evet verdiğiniz yazılım televizyonumuzu düzeltti. Fakat aynı marka ve model olan diğer televizyonda ve aynı hatayı veren televizyonda ise dediklerinizin aynısını uygulamamıza rağmen kırmızı ışık yavaş yavaş yanıp söndü. Arkasından tamamen kırmızı ışığa döndü. Vestel logosu tekrar gelip tekrar kayboluyor. Buna yapabileceğimiz birşey var mıdır?
Rica ederiz.Cihaz çalıştı teşekkürler kolay gelsin.
Kırmızıya ışıkta kalan televizyonun arka kapak etiket bilgilerini buraya ekleyin.Merhabalar, evet verdiğiniz yazılım televizyonumuzu düzeltti. Fakat aynı marka ve model olan diğer televizyonda ve aynı hatayı veren televizyonda ise dediklerinizin aynısını uygulamamıza rağmen kırmızı ışık yavaş yavaş yanıp söndü. Arkasından tamamen kırmızı ışığa döndü. Vestel logosu tekrar gelip tekrar kayboluyor. Buna yapabileceğimiz birşey var mıdır?
Flash belleği görüyorsa mauseyi de görür tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar deneyin.Kablolu ve kablosuz mauseyi görmüyor.Usb deki dosyaları görüyor..
Saygılarımla..
Talimatlara göre Usb diski hazırladım ve dosyayı yükledim ama güncelleme başarısız oldu mesajı verip yapmadı :(Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhabalar ,Flash belleği görüyorsa mauseyi de görür tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar deneyin.