İlginiz desteğiniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim Hocam Elinize Sağlık uygulayıp sonucu size bildiriceğimMaalesef ihtimal yok fakat yine de denemeniz için yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
İlginiz desteğiniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim Hocam Elinize Sağlık uygulayıp sonucu size bildiriceğimMaalesef ihtimal yok fakat yine de denemeniz için yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
ışıkta kalan televizyonun arka kapak e
Merhabalar, kırmızı ışık çok az yanıp sönen ve kalan ürünün etiketini buraya bıraktım. Kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.Kırmızıya ışıkta kalan televizyonun arka kapak etiket bilgilerini buraya ekleyin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhabalar, kırmızı ışık çok az yanıp sönen ve kalan ürünün etiketini buraya bıraktım. Kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.
YAPMANIZ GEREKENLERmerhaba;
vestel 55UB9100S SN 7800956-70174 MB120 nin güncel yazılımına ihtiyacım var fakat siteden indiremiyorum destek olurmusunuz.
yazılım denendi ama bir sonuç alamadık hocam sorun aynı devam etti. Anakart değişip sorunu çözdük tekrardan teşekkürlerMaalesef ihtimal yok fakat yine de denemeniz için yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
yazılım denendi ama bir sonuç alamadık hocam sorun aynı devam etti. Anakart değişip sorunu çözdük tekrardan teşekkürler
17mb82s güncel yazılım rica edebilirmiyim ustalarım
kartta 1 adet hdmi var yolları kopuk onarılmıyor. Yanında 1 adet daha hdmi var soket taktım oraya fakat hdmi gözükmüyor bu sebepten yazılım istiyorum
Niye yazılım vermediniz gerekmiyormu 2 3 yıl önce burdan alıp güncellemiştim en son.Güncelleme yazılımı gerekliyse istiyorum bunda pek bir şey yok.
Guncelleme yazılımı verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz talimata uyarak yazılımı güncelleyin.
Selamın aleyküm arkadaşlar resimden de göreceğiniz üzere vestel'in 48UA9300 4k smart tv sini kullanmaktayım sorunum şu ki tv alındığından beri hiç güncelleme, yazılım v.s yapmadı tv'nin herşeyi yazılımı güncellemesi falan ilk fabrika çıkışlı olan halde öyle ki tv de halen stv samanyolu kanaltürk kanalA falan çalışmadığı halde gözüküyor. Evde birçok kez uğraştım internetten bağlanmaya çalıştım falan ama yazılım güncellemesi yapmıyor servisi aradığımda ise garantisinin bittiğini kendilerininde yaparlarsa ücretli yapacaklarını söylüyorlar. Ben de sizlerin yardımıyla bu tv yi son yazılım güncelleme firmware falan neyse yükleyip bu sıkıntıdan kurtulmak istiyor ve yardımlarınızı bekliyorum.
Güncelleme yazılımı verildi. Bildirimi çanından yazılıma ulaşabilirsinizNiye yazılım vermediniz gerekmiyormu 2 3 yıl önce burdan alıp güncellemiştim en son.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Selamlar
Televizyon yazılım kaynaklı açılmıyor. sadece vestel logosu geliyor ve kapanıyor [40FB5050 MB140]
Kurtarma yazılımı lazım.
Yardımcı olabilir misiniz ?
İyi akşamlar.