slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.merhabalar , bu model TV mevcut. TV açılıyor ama hiçbir görüntü yok . Arka LED ışığı belli oluyor . Yazılım ile duzeliyorsa yazilim rica ediyorum
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.merhabalar , bu model TV mevcut. TV açılıyor ama hiçbir görüntü yok . Arka LED ışığı belli oluyor . Yazılım ile duzeliyorsa yazilim rica ediyorum
Yazılım güncel.
vestelin kendi sitesinden güncelleme dosyası indirip yükledim onun dışında güncel yazılım var mıdır?
Güncelleme yazılımı ikinci HDMI girişinin çalışmasını sağlamaz ana kart tek HDMI girişli üretildiği için takılmamış smd parçalar var.
17mb82s güncel yazılım rica edebilirmiyim ustalarım
kartta 1 adet hdmi var yolları kopuk onarılmıyor. Yanında 1 adet daha hdmi var soket taktım oraya fakat hdmi gözükmüyor bu sebepten yazılım istiyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın
Merhabalar,
Vestel, SATELLITE 32HB5000 32'' LED TV
SN: 7883249702096
Vestel Logosu geliyor ve kapanıyor. Konuyla alakalı indirme dosyası forumda buldum fakat buraya yazmak için yönlendirdi beni.
Yardımlarınızı bekliyoruz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhaba
Kırmızı ışık yanıp sönüyor cihaz açılmıyor 17mb120 yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim
İyi çalışmalar.
Uzaktan bağlı derken?Merhabalar,
Bende Vestel 4K SMART43UD8360 43 '' LED TV var.
SN:8192932 900024
Yazılım (Yoda)(V.5.35.8.7)(SVN:346428)(/0009df/733/dcf)(MB130)(1.5GB) yazılım yüklü.
Sorunum uzaktan bağlı mause yi görmüyor.
Saygılarımla..
Ustam bi şansımızı denesek hiç ihtimal yokmudurGüncelleme yazılımı ikinci HDMI girişinin çalışmasını sağlamaz ana kart tek HDMI girişli üretildiği için takılmamış smd parçalar var.