Vestelin sitesinde seri numarasını girince çıkan model bu.Tv arka kapak etiket bilgisine ait yazılım yok ana kart üzerindeki etiketin net resmini buraya ekleyin.
Bu model için çekirdek yazılımı verebilir misiniz hocam. Kablosuz interneti görmüyordu. İlk kurulum yapıp sıfırladım ancak tv açılmıyor. Vestel logosu görünüp kapanıyor.
Tv özürlü ürün olduğu için arka kapak etiket bilgisi ile tam olarak yazılım bilgisine ulaşılamaz çünkü V3 V4 V5 yazılımlar var. Bir birlerinin yerine uymazlar V4 yerine V5' in bir kısmı olur. Özetle şunu belirtmek isterim Versiyon bilinmeden yazılım yüklenirse ana kart hiç çalışmaz duruma gelir.Tv benim değil hocam. İçini açamam maalesef. Hangi yazılım olduğunu öğrenmenin başka yolu yok mu? Menüsü siyah petekli desenliydi. Ordan çıkaramaz mıyız?
YAPMANIZ GEREKENLERMerhabalar Mb130 smart olmayan vestel tv için en güncel yazılım versiyonu hangisidir?
SN: 7680256 600257
YAPMANIZ GEREKENLERMerhabalar,
Mb130 smart olan Telefunken tv için en güncel yazılım versiyonu hangisidir?
SN: 8146245 800700
Model: Telefunken D49U297B4CW
Rica ederiz.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Dediklerinizi harfiyen yaptım ilk seferde olmadı çünkü flaş bellek 16 gb mış 4 gb likla denedim 2 dakika sürmedi Allah razı olsun
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.