S
Süleyman terzi
Yeni Üye
- 24 Nis 2023
- 11
- 40
17mb82s uydusuz yazilim kurtarma lazım
Seg 32 inc tv tesekkurler
Son düzenleme:
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
17mb82s uydusuz yazilim kurtarma lazım
Seg 32 inc tv tesekkurler
MB82S uydusuz V077 bu yazilimi atabilirmisiniz rica etsem. sizin attığınız denedim belli bir sure sonra renkler siyah beyaz oluyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Yazdığınız hata yazılım ile alakalı değil fakat denemeniz için yazılım verildi bildirimi kontrol edin.MB82S uydusuz V077 bu yazilimi atabilirmisiniz rica etsem. sizin attığınız denedim belli bir sure sonra renkler siyah beyaz oluyor.
MB82S uydusuz V077 kurtarma yazilimi atabilirmisiniz
TV arka etiket görselini paylaşın. Arızayı detaylı tanımlayın.Ürün yazılımı gerekli, servis menüsü açılmıyor, TV açılmıyor hitachi 65hz6w69
Sokete taktıktan sonra TV'deki kırmızı LED yanıp sönmeye başlıyor. Görüntü yok. Kartlardaki güç kaynağını kontrol ettim, her şey yolunda. Büyük olasılıkla ürün yazılımı çöktü, hiçbir yerde bulamıyorum.TV arka etiket görselini paylaşın. Arızayı detaylı tanımlayın.
I have BIN for flash memory MX25L1605 . Is for programmer not stick.Sokete taktıktan sonra TV'deki kırmızı LED yanıp sönmeye başlıyor. Görüntü yok. Kartlardaki güç kaynağını kontrol ettim, her şey yolunda. Büyük olasılıkla ürün yazılımı çöktü, hiçbir yerde bulamıyorum.
Merhaba hocam TV açılmıyor LEGO gelip gidiyor ışık yanıp sönüyor daha önce hiç tamir görmedi orjinal neyapmam lazım acaba
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Güncel yazılım arıyorum mb120 YouTube reklamlardan video bazen başlamıyor donuyor ve erişim yok 6 hatasi veriyor
tv markadi resimde
YAPMANIZ GEREKENLERseg 55"led tv mb82 güncelleme yazılımı talep ediyorum.