Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,055
Bunun nedeni cpu,ram yetersizliği 8mbit akıcı şekilde youtube izlenebilir.Birde eskiden 24 megapit hiz alirken yazilim yukledikten sonra 8megapit yaziyor yutub cok kasiyor yokmu bunun cozumu peki
Bunun nedeni cpu,ram yetersizliği 8mbit akıcı şekilde youtube izlenebilir.Birde eskiden 24 megapit hiz alirken yazilim yukledikten sonra 8megapit yaziyor yutub cok kasiyor yokmu bunun cozumu peki
Anladim ama televizyonu sifirlama yapsam duzelirmiBunun nedeni cpu,ram yetersizliği 8mbit akıcı şekilde youtube izlenebilir.
Muhtemelen Tuner katı arızalı. Önce fabrika ayarlarına alıp sıfır kurulum yapıp deneyin. Devam ederse yazılım paylaştım, onu yükleyin ve harici uydu alıcıyla TV' yi kontrol edin. Çalışıyorsa o şekilde kullandırabilir ya da kartı değiştirirsiniz.![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba değerli ustalarım kolay gelsin tv ilk etapta açılıyor daha sonra kanal değiştirmek için tuşa basınca direk kapanıp açılmaya başlıyor Tv yazılım olacağını düşğnerekten sorunun destek almak istedim sizlerden
Muhtemelen Tuner katı arızalı. Önce fabrika ayarlarına alıp sıfır kurulum yapıp deneyin. Devam ederse yazılım paylaştım, onu yükleyin ve harici uydu alıcıyla TV' yi kontrol edin. Çalışıyorsa o şekilde kullandırabilir ya da kartı değiştirirsiniz.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Verdiğim yazılım kurtarma yazılımı. Panel yazılımı içermez. Daha önce hangi yazılımı denediniz?![]()
Merhaba abi verdiğiniz yazılımı yükledim panel ters Şuan resim net değil son durum görseldeki gibi
Herhangi bir yazılım denemedim ustam sizin verdiğiniz yazılımı denedim sonuç bu şekildeVerdiğim yazılım kurtarma yazılımı. Panel yazılımı içermez. Daha önce hangi yazılımı denediniz?![]()
Siz veya size gelmeden önce panel yazılımını etkileyen bir yükleme yapılmış. Yukarıda da söylediğim gibi kurtarma yazılımı içeriğinde panel yazılımı yoktur. Dolayısıyla panel kurtarma yazılımıyla ters gelmez.Herhangi bir yazılım denemedim ustam sizin verdiğiniz yazılımı denedim sonuç bu şekilde
Panel yazılımını da veriyorum. Klasörde olmadan direkt usb belleğe içindeki iki dosya atılarak yüklenecek. Link hazır olunca paylaşacağım.![]()
Full yazılım yükleme sonucu bu şekilde panel ters görüntüde gamma var ustam
Link Hazır!![]()
Full yazılım yükleme sonucu bu şekilde panel ters görüntüde gamma var ustam
Teşekkürler ustam ilgi ve alakanız için Şuan düzeldi test edip müşteriye teslim edeceğimLink Hazır!![]()
Başlangıçtaki problemle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler ustam ilgi ve alakanız için Şuan düzeldi test edip müşteriye teslim edeceğim