tşklerMb140 Ana kartlar flash bellek seçer varsa farklı bir flash bellek ile 3-5 Defa yükleme yapmayı deneyin.
tşklerMb140 Ana kartlar flash bellek seçer varsa farklı bir flash bellek ile 3-5 Defa yükleme yapmayı deneyin.
thank youThank you
![]()
panel ve full yazılım gerekiyor yardımcı olurmusunuz
![]()
ful yazılımı için yardımcı olurmusunuz bulamıyorum şimdiden teşekkürler
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Standby ledi açılırken yanıp sönüyor, ardından vestel logosu geliyor ve yine standby ledi yanıp sönüyor ve sabit yanarak tv kapanıyor. Problemin detaylı tanımı bu mudur?Merhaba, forumda yeniyim. yapılan işlemleri görünce ellerinize sağlık demek isterim. Televizyon Yazılım Talebinin altında kurtarma yazılımına tıkladığımda sayfayı yenileyip durmaktadır. Bunun çözümü nedir?
Sorunum: Vestel 40FB5050 televizyonumda vestel logosu geliyor sonra kapanıyor, bu işlemi 2 kere yapıyor. Kurtarma yazılımı yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. (Eğer alakalıysa 1 ay önce televizyonun ledleri yanmış dediler onlar değişti).
![]()
Standyby ışığı bata yanıp sönüyor, sonra vestel logosu ekrana geliyor, sonra logo gidiyor ve süreç 2. Kez tekrarlanıyor ve sonra televizyon tamamen kapanip standyby ışığı sürekli yanıyor. Detaylı tanım budur. Televizyonun arkasından bakınca beyaz yanan ışıklar var, muhtemelen LED barlardır.Standby ledi açılırken yanıp sönüyor, ardından vestel logosu geliyor ve yine standby ledi yanıp sönüyor ve sabit yanarak tv kapanıyor. Problemin detaylı tanımı bu mudur?
Bir de bu işlemler esnasında led barları tv arkasındaki ızgaralardan kontrol edebildiniz mi, çalışıyorlar mı?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Standyby ışığı bata yanıp sönüyor, sonra vestel logosu ekrana geliyor, sonra logo gidiyor ve süreç 2. Kez tekrarlanıyor ve sonra televizyon tamamen kapanip standyby ışığı sürekli yanıyor. Detaylı tanım budur. Televizyonun arkasından bakınca beyaz yanan ışıklar var, muhtemelen LED barlardır.
linkteki konuyamerhaba
vestel 40 inch panel yazılımı varmıdır.
Hocam çok teşekkür ederim. Yazılımı talimatlara uygun yükledim. Elimde 4gb veya altı usb bellek yoktu. 16 gb ile oldu. Kurulum aşamalarını da youtube de bir vidyo bulup yaptım. Şuan sorunsuz çalışıyor. Allah razı olsun sizlerden. Çok teşekkür ederim.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Not: Led Bar' ları sorma sebebim, led bar tamiri bazı noktalarda komple takım değişikliği ile değil, ekleme, çıkarma v.b. yöntemlerle yapılır. O yüzden uzun vadeli çözüm üretmez ve kısa sürede sorun tekrar ortaya çıkar.
Rica ederiz. Güle güle kullanın.Hocam çok teşekkür ederim. Yazılımı talimatlara uygun yükledim. Elimde 4gb veya altı usb bellek yoktu. 16 gb ile oldu. Kurulum aşamalarını da youtube de bir vidyo bulup yaptım. Şuan sorunsuz çalışıyor. Allah razı olsun sizlerden. Çok teşekkür ederim.
![]()