Cihazında güncel yazılım yüklü.Herkese merhaba,
IPTV kurulumu için Vestel TV'min yazılımını güncellemek istiyorum. Uygun yazılımın yönlendirilmesi konusunda destek olursanız sevinirim.
Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.
![]()
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.Merhaba,
Youtube açılmıyor bir türlü videolar siyah ekranda kalıyor.
Daha önce bir güncelleme, tamir, değişim vs hiçbir şey yapılmadı.
Model: SMART 40FB7100 40"
SN: 7754368 700808
![]()
![]()
Teşekkürler, sorunsuzca kurulum halloldu test de ettim çalışıyorGüncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.
Rica ederiz. Güle güle kullanın.Teşekkürler, sorunsuzca kurulum halloldu test de ettim çalışıyor
Menü 4725 yaparak, servis menüsünü buraya ekleyin. Biz yazılımı veririz.merhaba tv Vestel fd48 model versiyon mb211 v.043.4.0 carbon yükleyeceğim 0 içinde çok karbon var hangisini indirmem yüklemem lazım
yazılım indirme talebinde bulundum ama ha indirme yapamadım...
Üstadım kartınız çok eski donanım yetersizliği nedeniyle bu sorunu yaşıyorsunuz.Sota
By_Trol adminlerim allah sizden razi olsun mb 97 titanyum yazilimi gerceklestirdim Youtube video oynatma
Sikintisiz yasiyorum ama ufak ufak donma kasmalar oluyor galiba televizyondan olabilir dusunuyorum internetim hizli ama televizyonum kasiyor kumanda gec basiyor yutubdan neden hala anlayamadim buluruz inslah cozumu
Birde eskiden 24 megapit hiz alirken yazilim yukledikten sonra 8megapit yaziyor yutub cok kasiyor yokmu bunun cozumu pekiÜstadım kartınız çok eski donanım yetersizliği nedeniyle bu sorunu yaşıyorsunuz.
Tv memnunsanız android box alıp kullanın.