cihazdaki sorun nedir.?
Vestel Televizyon için yazılım istiyorum
Youtube açılıyor fakat Youtube'da video açtığım zaman yükleme ekranında kalıyor, video başlamıyor.cihazdaki sorun nedir.?
mb95 kartlar yazılım konusunda biraz hassas. Yerinizde olsam Android box alıp kullanırdım.merhaba sayın ustalarımseg smart tv de yutube karanlık ekran çıkıyor izleyemiyorum bu tv nin son yazılımı nedir ve bukonuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekür ederim
güncelleme yazılımı verildi.Youtube açılıyor fakat Youtube'da video açtığım zaman yükleme ekranında kalıyor, video başlamıyor.
Merhaba, ben MB82S anakartlı Vestel TV'ye güncelleme yapmak istiyorumda. USB ile film izlerken altyazı göstermiyor ve bazı ses ve görüntü kodeklerinde sorun yapıyor. İçindeki yazılım bayağı eski. Güncelleme bu sorunları düzeltir değil mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim.güncelleme yazılımı verildi.
I cannot give you permission.I would like to upgrade to this version V.3.33.17.4 but I can't can you help me please
güncel yazılım verildi.Merhaba, ben MB82S anakartlı Vestel TV'ye güncelleme yapmak istiyorumda. USB ile film izlerken altyazı göstermiyor ve bazı ses ve görüntü kodeklerinde sorun yapıyor. İçindeki yazılım bayağı eski. Güncelleme bu sorunları düzeltir değil mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Why?I cannot give you permission.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükledikten sonra sonucu yazın.Merhaba. Vestel satellite 32hb5050 tvmiz var. Tv fişi takılınca açılıyor VESTEL yazısı geliyor ekran kararıyor kapanıyor tekrar açılıp VESTEL yazısı geliyor. Kumandayı algılamıyor. Bu esnada kırmızı led yanıp sönüyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükledikten sonra sonucu yazın.
merhaba iyi çalışmalar ustalarım resimdeki tv için kurtarma yazılımı istiyorum
üst barkod:100983221507500935
sn:7401286500935
alt barkod:100983221507