celalmacca
Yeni Üye
- 10 Şub 2024
- 7
- 24
TeşeküürlerGüncelleme Yazılımı verildi.
Son düzenleme:
TeşeküürlerGüncelleme Yazılımı verildi.
istediğin yazılımı verdim.
Indirme istiyorum
en güncel yazılım yüklü
güncel yazılım rica edebilir miyim
Merhaba abiistediğin yazılımı verdim.
Tv yazılım desteği kesilmiş mb211 eski bir ana karta sahip size de en güncel yazılım verilmiş.Merhaba abi
Yazılımı verdin de eski bir sürüm vermişsin
Şu an yüklü olan verdiğinizde yazılım'dan yüksek yazılım dosyalarında son sürüm vardı v 0.69.7.0 vardı yazılım'mım güncel olsun diye istemiştim yoksa hiç bir sorunum yokTv yazılım desteği kesilmiş mb211 eski bir ana karta sahip size de en güncel yazılım verilmiş.
Şu an yüklü olan verdiğinizde yazılım'dan yüksek yazılım dosyalarında son sürüm vardı v 0.69.7.0 vardı yazılım'mım güncel olsun diye istemiştim yoksa hiç bir sorunum yok
Özür dilerim yeni anladım kusuruma bakmayın lütfen hayırlı günlerŞu an yüklü olan verdiğinizde yazılım'dan yüksek yazılım dosyalarında son sürüm vardı v 0.69.7.0 vardı yazılım'mım güncel olsun diye istemiştim yoksa hiç bir sorunum yok
Sorun yokŞu an yüklü olan verdiğinizde yazılım'dan yüksek yazılım dosyalarında son sürüm vardı v 0.69.7.0 vardı yazılım'mım güncel olsun diye istemiştim yoksa hiç bir sorunum yok
Özür dilerim yeni anladım kusuruma bakmayın lütfen hayırlı günler
Tv deki sorun nedir?Merhaba hı level 49hl550 ye göre yazılım lazım yardımci olabilir misiniz?
Merhaba hı level 49hl550 ye göre yazılım lazım yardımci olabilir misiniz?
Tv nin kirmizi ışığı yanıp sönüyor fakat açılmıyor standbay konumda kalıyor daha önce bir tv ciye gidip yazılım attırmıştım ve olmuştu şuan tekrardan tv ciye gitmek istemiyorum açıkcası yardımcı olabilirseniz sevinirimTv deki sorun nedir?