By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,832
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.MERHABA 22F5100 P KURTARMA YAZILIMI RİCA EDEBİLİRMİYİM MB82S
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.MERHABA 22F5100 P KURTARMA YAZILIMI RİCA EDEBİLİRMİYİM MB82S
Full yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar...
SEG TV açılıp logo çıktıktan sonra kapanıyor, sonra tekrar açılıp yine logo çıkıyor ve kapkapanıyor
YAPMANIZ GEREKENLERMerhabalar, seg televizyonumun mb82 çekirdek güncellemesini indirmek için izin istiyorum efendim
merhaba hocam dediğiniz bin dosyasını fat32 ile biçimlendirilmiş flash bellege attım kumandadan menü ve 1505 tuşlarına basınca yazılımı yükselt dedi tamam dedim ingilizce yazılım yüklenmedi yazdı tv yi kapatıp ok tuşuna sabit basip açıncada tv tepki vermiyor ne yapalım teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor mutlaka uygulayın sonucu yazın.
Yazılarınızı küçük harf ile yazın
yazılımı indirdiğiniz alandaki kurulum talimatına hiç baktınız mı.?merhaba hocam dediğiniz bin dosyasını fat32 ile biçimlendirilmiş flash bellege attım kumandadan menü ve 1505 tuşlarına basınca yazılımı yükselt dedi tamam dedim ingilizce yazılım yüklenmedi yazdı tv yi kapatıp ok tuşuna sabit basip açıncada tv tepki vermiyor ne yapalım teşekkürler
videoyuda izledim adımlarıda takip ettim mevcut tvdeki yazılım sürümü V.3.7.6z budur etkisi varmıdıryazılımı indirdiğiniz alandaki kurulum talimatına hiç baktınız mı.?
Bizden indirdiğiniz yazılımdan bahsediyorum.!videoyuda izledim adımlarıda takip ettim mevcut tvdeki yazılım sürümü V.3.7.6z budur etkisi varmıdır
Size verilen yazılımın yükleme talimatını mutlaka okumanızı uygulamanızı yazmıştım okumamışsınız. OK tuşu ile yüklenecek talimatı okuyunuz.merhaba hocam dediğiniz bin dosyasını fat32 ile biçimlendirilmiş flash bellege attım kumandadan menü ve 1505 tuşlarına basınca yazılımı yükselt dedi tamam dedim ingilizce yazılım yüklenmedi yazdı tv yi kapatıp ok tuşuna sabit basip açıncada tv tepki vermiyor ne yapalım teşekkürler
Size verilen yazılımın yükleme talimatını mutlaka okumanızı uygulamanızı yazmıştım okumamışsınız. OK tuşu ile yüklenecek talimatı okuyunuzhoca
Rica ederiz.hocam teşekkürler 3. denediğim flash bellekle çözüme ulaştım elinize emeğinize sağlık çok çok teşekkürler iyi çalışmalar
Talimatları adım adım uyguladım. Veee tv açıldı ve sıfırdan kurulumu yapabildim. Allah razı olsun. Selamlar...Full yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Son durum bu yapmam veya yüklemem gereken başka bir şey var mıdırTalimatları adım adım uyguladım. Veee tv açıldı ve sıfırdan kurulumu yapabildim. Allah razı olsun. Selamlar...