oseofwar
Aktif Üye
- 24 Haz 2018
- 81
- 25
Ben dün yükledim güzel çalışıyor fakat yine hiçbir şekilde altyazı göstermiyor. Butün altyazı ayarlarına da baktım. Neden bilmiyorum.güncel yazılım verildi.
Ben dün yükledim güzel çalışıyor fakat yine hiçbir şekilde altyazı göstermiyor. Butün altyazı ayarlarına da baktım. Neden bilmiyorum.güncel yazılım verildi.
Üstadım çok eski karta sahipsin. Codec vb problemler yaşaman normal.Ben dün yükledim güzel çalışıyor fakat yine hiçbir şekilde altyazı göstermiyor. Butün altyazı ayarlarına da baktım. Neden bilmiyorum.
1. According to the forum rules, you must write in Turkish or English.Telefunken D39H472M4, Glavna ploča 17MB140. Dobro veče! Treba mi softver za ovaj TV. Može li neko pomoći?
MB82s için v1.3.9 yazılımı da varmış. Sitede en son v1.3.7 var ama onu nereden bulabiliriz acaba rica etsem.Üstadım çok eski karta sahipsin. Codec vb problemler yaşaman normal.
Güncelleme yazılımı V.1.3.7MB82s için v1.3.9 yazılımı da varmış. Sitede en son v1.3.7 var ama onu nereden bulabiliriz acaba rica etsem.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
logoda kalıyor kurtarma yazılımı lazım gönderebilir misiniz
Merhabalar 4 gün önce yazmıştım fakat herhangi bir cevap gelmedi. Benim cihazım için güncel bir yazılım mevcut mudur?Blu tv mevcut değil ve opera tarayıcısı eski bir sürüm çoğu websitesi desteklemiyorMerhabalar Vestel smart tv 49fb7500 opera tarayıcı çok eski bir sürüm bazı siteler açılmıyor ayrıca blu tv mevcut değil.
Merhabalar Vestel smart tv 49fb7500 opera tarayıcı çok eski bir sürüm bazı siteler açılmıyor ayrıca blu tv mevcut değil.
full yazılım konusundan güncelleme talebi olusturmussunuz.Merhabalar 4 gün önce yazmıştım fakat herhangi bir cevap gelmedi. Benim cihazım için güncel bir yazılım mevcut mudur?Blu tv mevcut değil ve opera tarayıcısı eski bir sürüm çoğu websitesi desteklemiyor
Thank you!1. According to the forum rules, you must write in Turkish or English.
2. For 17MB140 and panel VES390WNDA-2D-N11 I have the BIN for the flash memory. It is written with a programmer. You can also try the recovery software for the stick.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor mutlaka uygulayın sonucu yazın.MERHABA HOCAM 40L600D LUXOR SMART TV KENDİNDEN GELEN YAZILIM YÜKLEMESİ SONUCU İNTERNET KABLOLU BAĞLI OLMASINA RAĞMEN SMART TV ÖZELLİĞİ ÇALIŞMIYOR DURUMUN DÜZELMESİ İÇİN YAZILIM GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER (musavirveysel@gmail.com) ANAKART MB96 V.3.7.6z