nedimm' Alıntı:Çekirdek yazılım yuklemeyin demiştiniz yukledim çöktü sizden ricam full yazılım
hocam canım çok sıkıldı en kısa sürede yardımınıza ihtiyacım var
nedimm' Alıntı:Çekirdek yazılım yuklemeyin demiştiniz yukledim çöktü sizden ricam full yazılım
judgeon' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar değerli kardeşim;
Gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz.
Yükleme sonrası bizleri bilgilendirmeyi untumayın lütfen :
eyvallah kardeş. yükleme aynı şekilde FAT32 içine klasörsüz atıp 220 verip oluyordu degil mi?
nedimm' Alıntı:Hocam merhaba acil çok acil full yazılım lütfen sizin dediginiz gibi kaldırmadı donma falan vardı size yazmıştım sizde yoğunsunuz dönüş yapmayınca deneyim dedim yazılım yüklendi dedi ama açılmıyor tb vestel yazısında kaldı seri no 7094143 300347
Altında yazan 10084725 1311
Pnl 231 45 657
Vpaz 20227922
Acil yardim lütfen hocam full yazılım yüklemeyin dediniz yüklemekten vazgeçmiştim 2 gün donma olunca yukledim bu kez de tam gitti
Ado' Alıntı:nedimm' Alıntı:Hocam merhaba acil çok acil full yazılım lütfen sizin dediginiz gibi kaldırmadı donma falan vardı size yazmıştım sizde yoğunsunuz dönüş yapmayınca deneyim dedim yazılım yüklendi dedi ama açılmıyor tb vestel yazısında kaldı seri no 7094143 300347
Altında yazan 10084725 1311
Pnl 231 45 657
Vpaz 20227922
Acil yardim lütfen hocam full yazılım yüklemeyin dediniz yüklemekten vazgeçmiştim 2 gün donma olunca yukledim bu kez de tam gitti
Nedim kardeşim niittin )
Akşam 19:00 dan sonra rica etsem bana yazarmısın, mutlaka destek olmaya çalışırım :
ahmetiz' Alıntı:vestel 43ub9100s için hanfisini indircez
Ado hocam hatırlatıyım dedim beklemekteyim . TeşekkürlerAdo' Alıntı:faruk211' Alıntı:Selamunaleyküm ado üstadım
Üzerindeki yazılımı 3.7.6 f idi
Yanlış yazılım sonucu vestel logosunda kaldı
Aleykümselam değerli kardeşim;
Sizden bir ricam var. Gün içerisindeki yoğunluğum nedeniyle full yazılım ile ilgilenmem zor olur.
Zahmet olmazsa 19:00 dan sonra bir mesaj atıp (veya bu mesajımı alıntılayıp) bana bilgi verebilirmisiniz mutlaka ilgilenirim :
designr' Alıntı:Adem bey ve diğer tüm arkadaşlar iyi akşamlar.
55ua9300 tv'im var ve yazılım bilgileri şunlar
https://i.hizliresim.com/oO0kAb.jpg
17MB100_34.25 sürümü benim televizyonum için sanırım son sürüm. yüklediğim takdirde mevcut sürüme göre ne tür avantajlar sağlarım.
çok fazla sayfa var hepsini tek tek inceleyemedim ama sanırım bazı modellere netflix ve puhu tv uygulamaları eklenebilmiş. benim kullandığım modelde yapılabilecek bir ekleme var mı ?
son olarak sanırım elinizde daha tam emin olamadığınız bir mb100 sürümü var ne gibi yenilikler avantajlar sağlıyor ve tahmini paylaşım tarihiniz var mı ?
teşekkürler
nedimm' Alıntı:adem hocam saat yediden sonra hatirlatin demiştiniz full yazılım rica ediyorum bilgiler fotografta saygılar hocam
Ado' Alıntı:aözkaya' Alıntı:akşam yükleme yaparım : peki diger konuda yardımcı olabileceginiz bi durum varmı?
Akşam ilgilenirim :
nedimm' Alıntı:adem hocam saat yediden sonra hatirlatin demiştiniz full yazılım rica ediyorum bilgiler fotografta saygılar hocam