Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Hocam Mb100 son güncel sürüm kac acaba. Tv vestel 48UA9300
Uygun değils.a ustalarım vestel sıyah log kırmızı.
yapabilirmiyım. anakartı 17mn82s.
kolaygelsin
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Merhaba MB120 için 2.45.35 carbon indirmek istiyorum. Televizyon Vestel 49 UHD
Teşekkürler
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Merhabalar Vestel 50 pf 8575 smart TV çekirdek yazılım var mı acaba seri numarasi 7169069 400134 teşekkür ederim
Merhaba, TV de sorun yok, daha önce de yükseltme yaptım. şu anda MB120 V2.45.32.0 kullanıyorum. sadece sürüm yükselteceğim.Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!
Arızalı görüntüyü paylaşın.Tekrar merhaba hocam TV de ses var görüntü yoktu bende internette araştırdım yazılım falan yazmışlardı yazılım attım seste gitti arıza olarak LED lamba patlamış ondanmis degistirdiler görüntü bozuk geldi TV ci arkadaş yazılım bulamadı bu nedenle yazdım yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
Menu > 4725 ile açılan servis menüsünün görüntüsünü Tam Olarak paylaşın.Merhaba, TV de sorun yok, daha önce de yükseltme yaptım. şu anda MB120 V2.45.32.0 kullanıyorum. sadece sürüm yükselteceğim.
Menu > 4725 yaparak ekran görüntüsünü tam olarak paylaşın.
VESTEL 43U9500 43" 4K SMART TV 17MB230 LCD TV
sorunum ssiptv de ses var görüntü yok. nasıl çözebilirim