A
achilles.brj
Yeni Üye
- 16 Eyl 2020
- 1
- 44
Sırf bu özellik için 2.7.0 ı yükledim ama bende çalışmadı. Yardımcı olacak birileri varmı.
Teşekkürler
Teşekkürler
Merhabalar. Şu an biliyorsunuz en son primevideo Türkiye'ye geldi. Bunu tvye eklememizin bir imkanı yok mu? Televizyon 40UA9300
elimde medion mb100 e ait güncelleme yazilimi var ,eger elinde full yazilimi olupta denemek isteyen olursa yazilim linkini özelden paylasabilirim bu mesaj altinda tüm mb100 sahiplerine yazmis olayim..Medion smart menüsü hem görüntü hem icerik olarak daha degisik ama türkiyede menüde ne cikar bir bilgim yok ..benimde aynı tv .. yalnız orjinali mb 100 dür bunun .. ama ben gecen sene netflix ve bazı uygulamalar için burdan modlama yapmıştım servis menüde mb211 yazıyor
deniyorumellerine sağlık.
Yardımcı olurmusunuz mb100 içinelimde medion mb100 e ait güncelleme yazilimi var ,eger elinde full yazilimi olupta denemek isteyen olursa yazilim linkini özelden paylasabilirim bu mesaj altinda tüm mb100 sahiplerine yazmis olayim..Medion smart menüsü hem görüntü hem icerik olarak daha degisik ama türkiyede menüde ne cikar bir bilgim yok ..
Ben mb120 icin vestel ve medion yazilimi yükledim bir problem olmamisti..
Guncelleme yazilimi icinse ful yaziliminiz var ise linkini forumdan ozel mesaj araciligi ile paylasirim mailinizi paylasmaniza gerek yoktu.Yardımcı olurmusunuz mb100 için ?
Hocam banada özelden atarsanız sevinirimGuncelleme yazilimi icinse ful yaziliminiz var ise linkini forumdan ozel mesaj araciligi ile paylasirim mailinizi paylasmaniza gerek yoktu.
Bilemedim :( şuan ki yazılım v.2.15.25.0 onu da dün akşam flash ile yükledim. Yardımcı olursanız çok seviniriz. TeşekkürlerGuncelleme yazilimi icinse ful yaziliminiz var ise linkini forumdan ozel mesaj araciligi ile paylasirim mailinizi paylasmaniza gerek yoktu.
Çok iyiellerine sağlık.
Yüklenmez maalesefSA. Arkadaşlar, öncelikle yazdığım yazıya anında cevap verme zahmetine giren siz değerli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Malum televizyon; REGAL, MODEL: 48R6520F Service Menu (Shredder) (V.0.43.4.0)(SVN:250682)(/0009df/7012.dcf)(MB211)(768MB)... Anılan televizyona Amazon Prime, MKVOD, MKIPTV nasıl yükleyebilirim. Herkese sağlıklı günler diliyorum..