teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,803
- 65
Hangi programlarMaalesef ilgili programlar gelmedi.
Hangi programlarMaalesef ilgili programlar gelmedi.
Şimdi MB100 şaseli Vestel 49UA9300 TV'ye bu profil dosyasını yükleyebilirmiyiz. Yükleyince ne gibi değişiklikler olacak?Link sağlam,şimdi indirdim
Farklı bir profil yazılımıdır ,denemeye değer mi bilmiyorum,kart aynı olsa da içerik farklı olabilir.Yazılım dosyasının hangisinin "en son" olacağını bilmiyorum inan,ama 2.15 son olabilir ,en iyisi sevgili dostlarımı etiketliyeyim daha iyi bir cevap gelebilir bu konuda sevgili masolakŞimdi MB100 şaseli Vestel 49UA9300 TV'ye bu profil dosyasını yükleyebilirmiyiz. Yükleyince ne gibi değişiklikler olacak?
Ayrıca 2.7 yazılımını kullanıyorum. Wifi hattını değiştirmek için "kayıtlı profili sil" butonuna basıyorum ama ingilizce olarak "ayaralr kullanıcı erişimine izin vermiyor" uyarısı veriyor. nedendir?
Son olarak en kullanılabilir yazılım hangisidr öğrenebilir miyim. 2.15.25 mi 1.34.25 mi?
Farklı bir profil yazılımıdır ,denemeye değer mi bilmiyorum,kart aynı olsa da içerik farklı olabilir.Yazılım dosyasının hangisinin "en son" olacağını bilmiyorum inan,ama 2.15 son olabilir ,en iyisi sevgili dostlarımı etiketliyeyim daha iyi bir cevap gelebilir bu konuda sevgili masolak
Wifi olayı için ,yazılımsal hata var demekki ,yani hep yazdığım "derleme hatası" .Kanal listesinin yedeğini alıp ,tvye reset çekebilirsin şlimdilik ,resetten sonra da aldığın kanal listesini geri yüklersin tvye
By_Trol ,
F fikoloji ,
TEKNOWEST ,ne dersiniz bu konuda ,hangi yazılım yüklensin
Normalde hiç bir şey yapmaman lazım ,sil dediğinde silmesi lazım yani, ama şimdilik bir cevap gelene kadar reset işini çözer diye düşünüyorumYazılımı değiştirirsem Wi Fi problemim çözülür mü? Yoksa illaki fabrika ayarlarına geri dönmem mi gerekir?
yok hocam öbürleri vardı zaten ama ek olarak 2si geldi sadeceSmart uygulamaları yok mu yani , sadece 2 uygulama mı var sende, şaşırdım şimdi sevgili gokoz
Hımm, bende hiç birisi yok,sadece 2 si geldi anlamıştım ,farklı bir uygulama gelmez zaten ,sistem neyi veriyorsa o alınır ,modlama ile açılsa dahiyok hocam öbürleri vardı zaten ama ek olarak 2si geldi sadece
....ellerine sağlık.
Merhabalar. Şu an biliyorsunuz en son primevideo Türkiye'ye geldi. Bunu tvye eklememizin bir imkanı yok mu? Televizyon 40UA9300