S
Sanalhalil
Yeni Üye
- 4 Ağu 2019
- 4
- 58
merhaba. linke tikladigimda dosya yok diyor. elinizde var mı? bir de farklı bir anakartin profilinin modlanmasi sorun yaratmaz mi?Benim yazılımda 2.7.00 Oluyor
teşekkürler
bana da yardımcı olur musunuz. linkte dosya yokben yaptım gayet güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
indirdiğin dosyayı rardan çıkar çıkardığın profile dosyasını flash bellege kopyala
ondan sonra flash belleği tv tak menü tuşuna bas 4725 tuşla usb opterions tıkla biraz bekle tv yi kapat aç
hayırlı olsun smart tvde görünecek
"Dosya yok" demesine inan sevindim,forumu incelemişin ki yukarıda sormuşsun,bence farklı anakart profillerini deneme bile ,belki vestel kendisi günceller uygulama linklerinimerhaba. linke tikladigimda dosya yok diyor. elinizde var mı? bir de farklı bir anakartin profilinin modlanmasi sorun yaratmaz mi?
) tivibuya üye oldum. o da kızım çocuk kanallarını izlesin diye. o yüzden harıl harıl arıyorum. ama TV'ye zarar verme ihtimali varsa kalsin. çocuk komple televizyonsuz kalmasın sonra) cevap için teşekkür ederim."Dosya yok" demesine inan sevindim,forumu incelemişin ki yukarıda sormuşsun,bence farklı anakart profillerini deneme bile ,belki vestel kendisi günceller uygulama linklerini
Hadi yine yazayım buradan) tivibuya üye oldum. o da kızım çocuk kanallarını izlesin diye. o yüzden harıl harıl arıyorum. ama TV'ye zarar verme ihtimali varsa kalsin. çocuk komple televizyonsuz kalmasın sonra) cevap için teşekkür ederim.
Sendeki kart neydi,gerçi link ölü olması bir yandan da iyidir,çünkü farklı bir kartın modlanmasıydı o linkMerhaba link ölü, güncelemeniz mümkün mü?
çocuk ellerinizden öper. size de iyi bayramlar.Hadi yine yazayım buradan
Ufaklığı gözlerinden öpüyoruz önce onu yazayım ,aynen tvsiz kalmayın,hiç elleme oynatmaz çünkü ,iyi bayramlar bu arada
Sevgili biania'ya yazdıklarım senin için de geçerlidir,hiç elleme yazılımımb100 anakart