masolak
Yeni Üye
- 9 Ocak 2018
- 39
Profil dosyanda netflix kapalı,ama öncelikle servis menü fotosunu yazayım
Aşağıda kendi tvnin fotosunda göreceksin,tvye farklı bir model ve kart sahibi profili yüklediğinden tv, dediğim gibi kendini 211 sanıyor,bu iyi habermi dersen,tabii ki "hayır" derim ,çünkü defalarca yazdığım bir konu olduğundan tekrar yazmayacağım,çünkü yazdığım uyarıları mutlaka okumuşunudur diye düşünüyorum.
Bundan geri dönüş mutlaka "Full" yazılımla olur,ama "abi,renkler güzel,canlılık güzel,tvde sıkıntı yok" dersen hiç başka bir maceraya girme derim,bırak tv kendini mb211 görsün
Gelelim netflixse:
profilden kapalı netflix,açmak istersen eğer :
Config(+) ---> SmartMenu --->SmartMenuItems üzerine tıkla ve sağda FALSE yazan yere tıklayıp onu TRUE yapıp kaydet,ve tvye geri yükle.
Ama bana sorarsan hiç uğraşma derim,çünkü tv normal bir tv değil <------ Burada şakayla karışık uyarı veriyorum
TV'nin MB100 olduğuna eminim. Bu forumda MB211 profil dosyasını indirip kurmuştum. Sırf Blue TV, Puhu Tv ve Netflix gelsin diye. Blue TV ve Puhu TV geldi ama Netflix gelmedi. Dediğin gibi renkler güzel, TV canlı, görüntü de sorun yok. ama diğer konularda sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Full yazılım ile MB100'e dönüp aynı renk canlılığı ile Netflix'i açabilir miyim bilmiyorum.
Bu arada Config+SmartMenu+SamrtMenuItems'ten Netflix'i açmak istedim, dediğin gibi TRUE de yaptım ancak olmadı.
TV normal değil demişsin, normale döndürsem Netflix olur mu? yada TV'ye Playtsation 4 takıp Netflix'i oradan mı sağlamalıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Profil dosyanda netflix kapalı,ama öncelikle servis menü fotosunu yazayım
Aşağıda kendi tvnin fotosunda göreceksin,tvye farklı bir model ve kart sahibi profili yüklediğinden tv, dediğim gibi kendini 211 sanıyor,bu iyi habermi dersen,tabii ki "hayır" derim ,çünkü defalarca yazdığım bir konu olduğundan tekrar yazmayacağım,çünkü yazdığım uyarıları mutlaka okumuşunudur diye düşünüyorum.
Bundan geri dönüş mutlaka "Full" yazılımla olur,ama "abi,renkler güzel,canlılık güzel,tvde sıkıntı yok" dersen hiç başka bir maceraya girme derim,bırak tv kendini mb211 görsün
Gelelim netflixse:
profilden kapalı netflix,açmak istersen eğer :
Config(+) ---> SmartMenu --->SmartMenuItems üzerine tıkla ve sağda FALSE yazan yere tıklayıp onu TRUE yapıp kaydet,ve tvye geri yükle.
Ama bana sorarsan hiç uğraşma derim,çünkü tv normal bir tv değil <------ Burada şakayla karışık uyarı veriyorum
Bu arada yedeklemiş olduğum başlangıç mb100 profil dosyam var. Bunu TV'ye yüklesem sorun çözülür mü?
Son düzenleme: