Profil dosyanda netflix kapalı,ama öncelikle servis menü fotosunu yazayım
Aşağıda kendi tvnin fotosunda göreceksin,tvye farklı bir model ve kart sahibi profili yüklediğinden tv, dediğim gibi kendini 211 sanıyor,bu iyi habermi dersen,tabii ki "hayır" derim ,çünkü defalarca yazdığım bir konu olduğundan tekrar yazmayacağım,çünkü yazdığım uyarıları mutlaka okumuşunudur diye düşünüyorum.
Bundan geri dönüş mutlaka "Full" yazılımla olur,ama "abi,renkler güzel,canlılık güzel,tvde sıkıntı yok" dersen hiç başka bir maceraya girme derim,bırak tv kendini mb211 görsün
Gelelim netflixse:
profilden kapalı netflix,açmak istersen eğer :
Config(+) ---> SmartMenu --->SmartMenuItems üzerine tıkla ve sağda FALSE yazan yere tıklayıp onu TRUE yapıp kaydet,ve tvye geri yükle.
Ama bana sorarsan hiç uğraşma derim,çünkü tv normal bir tv değil <------ Burada şakayla karışık uyarı veriyorum
MB110 içinde 2 tane mi görünüyor netflix?senin profiller daha önce oynanmış profillermi acaba,lang ,HW ve SW profillerin üçünü bir sıkıştırıp bir yere upload et bakayım şunlara,merak ettim şimdinetflix,açmak istersen eğer :
Config(+) ---> SmartMenu --->SmartMenuItems üzerine tıkla ve sağda FALSE yazan yere tıklayıp onu TRUE yapıp kaydet,ve tvye geri yükle.
teraspy rfve 17MB110 için netflix açmak istiyorum.
Yukarıda ki belirttiğiniz adımı uygulamamız yeterli mi yoksa;
Config / MenutemSupport / NetflixEnable / TRUE olarak yapmamız da gerekiyor mu?
Nasıl yani,neyi yükledin peki? ismi neydi veya link ver bakayımya ben konu ıcerısınde birini upload ettıgı dosyayı fısı cekıp ok tusuna basarak yukleme yaptım manyak gibi normal çekirdek uğpdadet gibi sandım 55ua9300 tv acılmıyor sımdı nasıl yaparım
Nasıl yani,neyi yükledin peki? ismi neydi veya link ver bakayım
Yok,çöp olmaz merak etme,hiçmi açılmıyor tv,yüklediğin dosya zaten mb100 için,farklı değil ama şunu sorayım,yüklenen dosya tek dosyamı yoksa full dosyamıydı(çoklu)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu ya deli gibi yükledim ilkdefa böle bir acemilik yaptım her telefon tablet laptop pc vesaire yazılım araştrıp araştırıp atarım çok keyif alırım ilkdefa böle bişi yaptım barkod nosu konuusunu atladım hahahah tv çöp mü oldu şimdi
netflix falan modlamış biri aceleim vardı meersem barkod meseleleri falan vamiş inamıyorum kendime ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çoklu fullYok,çöp olmaz merak etme,hiçmi açılmıyor tv,yüklediğin dosya zaten mb100 için,farklı değil ama şunu sorayım,yüklenen dosya tek dosyamı yoksa full dosyamıydı(çoklu)
bunda modlama gibi bi şansımız yokmu dışardan bir programla seri no işlemek gibi bir yol ?çoklu full
mb100_en.bin
mb100_pm51.bin
" rom_emmc_boot.bin
" mboot.bin
bide text dosyası var update auto g6
şöle söliyim fişi cek oka bas aç yapınca seri yanıp sonmeyi yapıyor yani yazılımı tekrar yukluyor fakat hiç açılmıyorbaya yarım saatten fazla bekledım 1 saat gibi fişi tekrar soktum taktım acılmıyor ama nezaman kök yazılım atma girişimi yani fiş sök oka bas yaparsam yine hızlı yanıp sonme oluyor yani kök yazılımlazım driver vesteele bakıyorum yok daha geçen arçelik bir arkadasın tv sivardı orda serino ile kök yazılım buluyor ama vesteld de yok sites falan kaaplı sanırım
Son sorudan başlıyayım,yokçoklu full
mb100_en.bin
mb100_pm51.bin
" rom_emmc_boot.bin
" mboot.bin
bide text dosyası var update auto g6
şöle söliyim fişi cek oka bas aç yapınca seri yanıp sonmeyi yapıyor yani yazılımı tekrar yukluyor fakat hiç açılmıyorbaya yarım saatten fazla bekledım 1 saat gibi fişi tekrar soktum taktım acılmıyor ama nezaman kök yazılım atma girişimi yani fiş sök oka bas yaparsam yine hızlı yanıp sonme oluyor yani kök yazılımlazım driver vesteele bakıyorum yok daha geçen arçelik bir arkadasın tv sivardı orda serino ile kök yazılım buluyor ama vesteld de yok sites falan kaaplı sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunda modlama gibi bi şansımız yokmu dışardan bir programla seri no işlemek gibi bir yol ?
bir iki kombinasyon daha deneyim aynı kök yazılımı üzerinden artık gerisi nasip çok teşekkür ederim hocamSon sorudan başlıyayım,yok
Tvnin arkasındaki barkodun fotosunu okunaklı şekilde çek ,full yazılım talep bölümünde yayınla,kesin sana ait yazılımı verir dostlarım ,dediğin site zaten kapalı ve vestele ait değildi o web sitesi.Kök yazılım için dediğmi yapmalısın ,foto
Ayrıca ,farklı fat32li usb ile denedinmi yazılımı atmayı,denemediysen birde öyle dene bakalım,bazen usb seçebiliyor,hatta tvde usb girişi de değiştirebilirsin.