geceninbirvakti
Aktif Üye
- 21 Ara 2017
- 561
Yukarıdaki konuların açıklamalarını sevgili rfve yazmıştı konu başında,ne işe yaradığını orada bulabilirsin,aslında alıntı yaptığın yazıya baksan göreceksin herşeyiTeşekkür ederim ama ben diğer programda yapmak istiyorum en azından onuda detaylı öğrenmeye çalışıyorum.
Sayınteraspy sizin bu konuda bir yorumunuz var mı? Mesela , toolbox da;
fıxcolorposıtıondvbsubtıtle
bu nasıl yapılır ve bunu yapınca ne gibi bir farklılık oluyor.
onecolourdvbsubtıtle
bu nasıl yapılır ve bunu yapınca ne gibi bir farklılık oluyor.
bunları yaptıktan sonra kumandadan yada menüden açıp kapatabiliyor muyuz?
ve ayrıca tv'ye usb taktığımızda usb takıldı, usb çıkarıldı uyarısını iptal edebiliyor muyuz?
Bu konu hakkında bilgim yok maalesef.Merhaba,
48R6000F regal üründe Renk kaydırma( kırmızı yeşil) İstenen renk tonunu ayarlar olarak bir ayar bölümü var MB211 şase.
Edit programı ile RGB kazanç'ı True yapmama rağmen RGB kazanç özelliği gelmedi acaba kart desteklemediği için midir? Yoksa RGB kazanç ile Renk kaydırma aynı özellik mi?
nonsmarttv yi true yapmışsınızMB100 Şaseli TV'me full yazılım yükledim.
- SSIPTV geri geldi.
- Toolbox ile ftp'yi aktif ettim. FTP'ye sadece TV'nin IP adresini ve bağlandığı portu yazarak (Kullanıcı adı ve şifre yazmaya gerek yokmuş) bağlandım. TV'de ne var ne yok diye göz attım. Hiç bir değişiklik yapmadan bağlantıyı sonlandırdım.
- Tv sıfırken USB üzerinden oscamı çalıştırmayı denedim. Ancak, yine çalışmadı.
- Otel menü yedeğinden de tüm ayarları yükledim.
- Sonra da swprofile üzerinden gerekli pvr, netflix, dts gibi modlamaları yapıp yükledim. Buraya kadar sorun yok.
- Tv'yi kurcalarken smart menü'ye girmeye çalıştığımda doğrudan "medya" bölümü açılıyor. Sanırım modlamada bir yanlışlık yaptım, ama acaba hangisinde?
Çalışmaz,çünkü tvye yazamıyor oscamTv sıfırken USB üzerinden oscamı çalıştırmayı denedim. Ancak, yine çalışmadı.
Çalışmaz,çünkü tvye yazamıyor oscam![]()
Ben tv ye yazamayacağı için,çalışacağını sanmıyorum ,ama denemekte fayda var.O zaman @dijiulama'nın denediği gibi dosyaları Tv'ye yükleyerek çalıştırmaya çalışalım. C.tesi akşamı denemeyi düşünüyorum.
Ben tv ye yazamayacağı için,çalışacağını sanmıyorum ,ama denemekte fayda var.
Sevgili rfve,bizim tvlerde sorun olmuyor,ama diğer kartlarda ben tv ye yazdıramadım ,yazması gerekn dosya da önemli dosyalardan birisi,usb den çalışması farklı,aslında mbxxx kartlarda da çalışır ama tüm dosyaları usbye yazmıyor,tv deki bazı yerlerede yazması lazım,işte yazma izni olmadığından önemli olan dosya da yazılamadığından hata veriyor.Tv yerine USB ye yazması için düzenleyebilir miyiz acaba
Sevgili tartar10,çip işi değil ,sistem yazmaya izin vermiyor,linuxta root izni gerekir bazı şeyler için,o olmayınca da işe yaramıyor yapılacaklar,pc olsa, daha kolay su komutu veya sudo komutuyla yapılabilir,ama ben tvde yapamam bu işeri,çünkü bu komutları tanımıyor tv yazılımı.Sn. @dijiulama, r26 çip'inin yazmaya engel olduğundan bahsetti. Bu konuda ne dersiniz? Bu çip ne yapar?