10 dakikalık kayıt yap,bak kaç Mb yer kaplamış,ona göre 32lik belleğe kayıt yaparsın, bence 4 işleme gerek yokTRT 4K da bir yayın kaydetmek istiyorum kayıt süresi 1 saat, acaba 32 gb flash bellek yeter mi ?
★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★
arkadaşlar benim tvim mb95 kartlı olan telefunken 3dli tv bunda widi özelliğini açabilirmiyiz ?
Sanmam,mesajını okuyunca hemen denedim,sorunsuzca kayıt başladı,yoksa bende de kayıt olmazdı,farklı bir şey var mutlakaNTV HD kanalını kayıt yapmak istediğimde ekrana DAHA FAZLA ZAMANLAYICI EKLENEMEZ / HİÇ BİR PROGRAM BİLGİSİ YOK yazısı gelmektedir.
Zamanlayıcı sekmesinde herhangi bir programlanmış zamanlayıcı yoktur. Bu hata neden çıkıyor olabilir. Acaba kanal kendince bir korumamı yapıyor.
rfve , D tentips ve M mesutankMrblar.
Modlama konusunda yardıma ihtiyacım var. Anakart mb120 kartın hangi özellikelrinidesteklediğini tam olarak nasıl öğrenebilirim?
Vestel Profile Reader ile baktığımda txtler boş oluyor. oradan birşey çıkaramadım. Bu anakartta dahili wifi var mı? HDR aktif edilebilir
mi? Pixellence daha önce aktif etmiştim ama nasıl yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Tv+ turkcelin menüde var ama aktik edilebilirmi?
Mrblar.
Modlama konusunda yardıma ihtiyacım var. Anakart mb120 kartın hangi özellikelrinidesteklediğini tam olarak nasıl öğrenebilirim?
Vestel Profile Reader ile baktığımda txtler boş oluyor. oradan birşey çıkaramadım. Bu anakartta dahili wifi var mı? HDR aktif edilebilir
mi? Pixellence daha önce aktif etmiştim ama nasıl yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Tv+ turkcelin menüde var ama aktik edilebilirmi?
rfve Merhaba benim size bir sorum olacaktı, bizim TV Regal 48R6000F bu Tv de HDR özelliği var mıdır varsa nasıl aktif edilebilir ? Anakart MB211.yeni yazılımlarda Pixellance tıklasanızda tıklamasanızda ekranda göremiyorsunuz.
- Denemeden bilemezsiniz bende deneyin Bin Patcher da HDR Menüde gözüküyorsa.
- internal wifi donanımolarak varsa burayı tıkladığınızda açılacaktır. donanım olarak yoksa bir işe yaramaz.
- Turkcell tv açılabilir.
- Pixellance eski yazılımlarda aşma kapamalı olarak gözüküyordu. artık yazılım içine Default açık olarak gömüldüğünden