Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
tv.vestel sitesinden sn numarasını yazıp indirip kurdum geriye hata verdi 34,14 de birde yedek almıştımda onu nere attım bilmiyorum
10 dk bir kendini kapatınca sıkıldım sildim sadece yazı kalmıştı birde dosya atmıştım sana ona yakın birşeydi

rrr.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
vesteldriver'den indirdiğin tv yazılımı hatamı verdi kurunca?

EK:
editledim.

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
aynen eski ilk aldıgım zamanı tutmuyor ordan indirdiğim dosya ile internet çok kopuyor tv bazen açınca ekran simsiyah en sagda ince bir çizgide görüntü oluyor hdmı değiştirip gelince düzeliyor onun için tv yi kurcalamak istemiyorum yoksa tv siz kalcam :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben birde şunu sorayım aklımdayken :
senin bana yolladığın oscam.conf dosyasını yüklediğim zaman listeye kanallar gelmişti,hatırlarsan ,bugün tvye attım yazılımı denemek için bu kez hata verdi,onun süresimi var acaba?

BURADAki sayfa

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
O zaman TV'de çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol etmem lazım,yolunu göster bari :)
Mailde atabilirsin bu konuda...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben oscam ve bazı uygulamaları dışardan -usb üzerinden- çalıştırmayı deniyorum,buna netflixde dahil,en azından netflixsin ful yazılımı var elimde, tabii tv modeli 90 değil benimki gibi :smile: ama çok da önemli değil açıkçası,sadece tv nin fat değilde ext dosya sistemini de okuması lazım,tabii baya düzenleme yapmak lazım,çünkü fat dosyalama sistemide linkler çalışmıyor (görünmüyor -USB fat32 olduğundan) hata veriyor netflix ;)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada unutmadan yazayım,ayrıca mips sistem(!) kurdum,qemu ile çalıştırmak için,virtualboxta çalışmayınca qemu kurdum,bakalım tvnin dosyalarını içine atabilirsem,çalışmaz belki ama bir yol çizerim herhalde ...
Bu arada maili aldım,teşekkür ederim.

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
convert to oscam a tıkla server bilgileri gözükecek sonra save oscam.server tıkla masa ustune girdiğin satır .cfg dosyası halinde atar bide 10 satırdan fazla c satırı atma 10 yeter attıgım 400 satıra yakın hepsi çalışıyor belki arada g,den oldumu bilmem :)

ddddddebbf4297bf06ed9.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bana test için 1 tanede olsa yeter, astrada (19derece) kanal varmı oscamın açtığı?

Geri
Üst Alt