Ben oscam ve bazı uygulamaları dışardan -usb üzerinden- çalıştırmayı deniyorum,buna netflixde dahil,en azından netflixsin ful yazılımı var elimde, tabii tv modeli 90 değil benimki gibi :smile: ama çok da önemli değil açıkçası,sadece tv nin fat değilde ext dosya sistemini de okuması lazım,tabii baya düzenleme yapmak lazım,çünkü fat dosyalama sistemide linkler çalışmıyor (görünmüyor -USB fat32 olduğundan) hata veriyor netflix ;)
Açıkcası başından beridir takip etmekteyim heleki şu şifre kırılma işlemleri için
samsung yada vestele en azından bizim gibi hiç anlamayanlara yararı olcak şu dosya sadece bu diye öz ve basit bir çözümle ve heyecanla da sonuçları bekliyorum ki iyi şeyler olacak
)
yoksa sözüm meclisten dışarı kimseyi derdim üzmek değil hatta bu konuyu takip ettikçe gençliğimdeki bu konulardaki uğraşlarım aklıma geliyo
)
ama acizane affınızla bizim beklentimizi bir örnekle açıklarsak
)) lütfen yalnış algılamayın rica ediyorum
fi tarihinde bir memlekette, kabiliyete ve yeteneğe çok önem veren bir padişah varmış. öyle ki, herkesten çok farklı bir özelliğe sahip, kabiliyeti olan herkes, padişahın huzuruna çıkar, bu yeteneğini ortaya koyar ve hediyeler alırmış. bir gün huzura garip hüneri olan biri gelmiş.
- padişahım, ben, yirmi tane iğneyi arka arkaya dizdikten sonra, elimdeki ipi bir atarım, bu iğnelerin deliğinden bir kerede geçiririm.
demiş. huzurda bulunanların hepsi, kulaklarıyla duyduklarına inanamamışlar. adam, yirmi tane iğneyi dizmiş, almış eline ipliği, belli bir uzaklıktan fırlattığı gibi tüm iğne deliklerinden bir kerede geçirmiş. padişah;
- aferin sana
demiş ve hazinecibaşına emir vermiş;
- bu adama, on kese altın verin.
arkasından da askerlerine dönmüş;
- bu adama
yirmi değnek vurun da aklı başına gelsin
adam şaşırmış,
"padişahım, hediyeyi anladık da, sopa ne oluyor?".
padişah;
- bu hüner acayip bir hüner. :alien:hiç kimsenin böyle bir şey yapması mümkün değil.:o-o: ama, sen böyle bir şeyi yapabilmek için kimbilir kaç sene boyunca uğraştın, didindin. senin vaktin bu kadar değersiz mi? bu çabayı, bu uğraşı insanlara faydalı olacak daha güzel bir yetenek edinmek için neden göstermedin? hünerine on kese altın veriyorum. boşa geçirdiğin zamanlar için de yirmi sopa attırıyorum ki, aklın başına gelsin"
)))
tabi bu kıssadan hisse işe espiri katmak vakti zamanında kartlar yok çoğaltıcılar pc üzerinden hatta uydudan oltalamalar vs.. yurt dışlarından elektronik aletler az zamanımız geçmedi yaşlandık artık
yani işin özü bize ne yararı var
)) ne zaman .. son tüketici ve SONUÇ odaklı olduğumuz için sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum.
işte bu dicemiz günler demiyorum
) saat ve dakikaların kalması temennisiyle.. elinize emeğinize sağlık bunca uğraş kafa yorma kolay bir iş olmadığı gibi ve her babayiğidin işi değil tebrikler..
sevgi saygı selamlarımla..