G
galata0185
Aktif Üye
- 1 Ağu 2019
- 52
- 40
3d menü geldiToolbox dene birde istersen
3d menü geldi YouTube dan 3d görüntüyü birleştiriyor ama.Toolbox dene birde istersen
3d menü geldiToolbox dene birde istersen
3d menü geldi YouTube dan 3d görüntüyü birleştiriyor ama.Toolbox dene birde istersen
Dedim ama "panel desteklemeli" diye3d menü geldi
3d menü geldi YouTube dan 3d görüntüyü birleştiriyor ama.
Dedim ama "panel desteklemeli" diye
tvde görüntü aç bakalım birde .
Rica ederim,en azından denemiş oldunözellik açılınca panelin desteklediğini düşünmüştüm. Hbbtv yi kapattım hiç olmazsa. Teşekkür ederim.
Biranda dual view oldu otomatik
Yazilim denemeleri sirasinda Panel yazilim uyumsuzlugu sonucu ortaya cikan bir durumdur,istenilen bir özellik degildir.merhaba bunu nasıl yaptınız
Merhaba hocam Hi level 48UHL950 Mb100 anakartlı tvye sahibim. Blu tv yüklemek istiyorum fakat önceden paylaşılan dosyayı kaçırdım sizde varsa hala mail yoluyla iletebilir misiniz?Ustam kendini yormuşsun yaa! Boş ver o işleri bırakalım deyince ben bıraktım. Ama hazırladığınız oscam arm işlemcili cihaz kullananların işine yarayacaktır. Bu aralar, tvnin olduğu odada 96 yaşında hanımın ebesi kalıyor. Ben de pc başında tv kartı ile idare ediyorum. Emeklerin için sağ ol.
Kaçırdığına dua etmelisin ,diğer konuda da yazdım ,başka kartlı tvnin mb100 için uyarlanmış hali idi,en iyisi sevgili hosbulduk linkine tıkla ,mutlaka bir şeyler yaparsın ,epey güzel anlatımlar yapmış oradaMerhaba hocam Hi level 48UHL950 Mb100 anakartlı tvye sahibim. Blu tv yüklemek istiyorum fakat önceden paylaşılan dosyayı kaçırdım sizde varsa hala mail yoluyla iletebilir misiniz?
Sunny üretimi tv ,bu markanın servis menüsüne girişini bilmiyorum ,veya tabii servis menüde yazıyor mu onu da bilmiyorum şahsenMerhaba Hi-level HL49DLK08/0202 televizyonumun ne anakarta sahip olduğunu, yazılım güncelleyip güncelleyemeyeceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Sunny üretimi tv ,bu markanın servis menüsüne girişini bilmiyorum ,veya tabii servis menüde yazıyor mu onu da bilmiyorum şahsen
Burada kart ile alakalı bir bigi yok ,ama 13 saat çalışan tv ,öyle yazıyor Yaş kısmında ,sanırım çalışma saati o Bu arada forumu tvden mi takip ediyorsun ,arkada mesajımı gördümÜstadım buraya ulaştım şimdi buradan ne anlamalıyım
Evet TV'den takip ediyorum kart bilgisini bulamazsam bir bilgisayarcı olarak tvyi parçalamaya başlayacağım galibaBurada kart ile alakalı bir bigi yok ,ama 13 saat çalışan tv ,öyle yazıyor Yaş kısmında ,sanırım çalışma saati o Bu arada forumu tvden mi takip ediyorsun ,arkada mesajımı gördüm