Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

Y Çevrimdışı

yuseb001

Yeni Üye
26 Nis 2020
3
30
Netflix nasıl yüklerim ?

A49CBB08-9E82-430B-8D56-00C2150C4B56.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kartı buldum ana kart bu üstadım. Sunny'nin kendi markası anlaşılan. Bunu zor güncelleriz.
Screenshot_15358df6a18c7f82a.jpg
Evet ,dedim zaten :)
İşlemcinin üzerindeki soğutucu ne küçükmüş öyle ,yani "var mı var" cinsinden,bari üzerini kaplasaydı :)
İşlemcisi neymiş acaba bunun ,1506 lı tvler var piyasada ,uydu alıcısı gibi server yükleniyor hatta 6605s li tvler var ,ama TR. de varmı bilmiyorum :)

MDemirkollu Çevrimdışı

MDemirkollu

Yeni Üye
25 Nis 2020
20
36
Evet ,dedim zaten :)
İşlemcinin üzerindeki soğutucu ne küçükmüş öyle ,yani "var mı var" cinsinden,bari üzerini kaplasaydı :)
İşlemcisi neymiş acaba bunun ,1506 lı tvler var piyasada ,uydu alıcısı gibi server yükleniyor hatta 6605s li tvler var ,ama TR. de varmı bilmiyorum :)
Galiba bozdum üstadım her açıldığından test ekranı geliyor :)

a62a691d-017f-42e0-b4a6-e1f05a51db90.jpg

MDemirkollu Çevrimdışı

MDemirkollu

Yeni Üye
25 Nis 2020
20
36
Derken :)
Şifreli gibi yazmışsın ,ama "çok kurcalama" tavsiyesinde bulunabilirim :kiskis
Bu TV'yi güncelleyebilirim galiba Mb211 gibi görünüyor. Yalnız ekran arada kapanıp açılıyor onun sebebini anlamadım. Genel olarak bilişimsel özellikleri başarılı gibi henüz daha zorlamadım televizyonu. Kumadası odadaki diğer vestelin eski tüplü televizyonunu da çalıştırıyor fişini çektirdi bana yaşlı kurtun :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu TV'yi güncelleyebilirim galiba Mb211 gibi görünüyor. Yalnız ekran arada kapanıp açılıyor onun sebebini anlamadım. Genel olarak bilişimsel özellikleri başarılı gibi henüz daha zorlamadım televizyonu. Kumadası odadaki diğer vestelin eski tüplü televizyonunu da çalıştırıyor fişini çektirdi bana yaşlı kurtun :)
Güle güle kullan ,ekran kapanıp açılıyor derken ,gündüz mü yoksa gece mi oluyor bu ,gece oluyorsa sıkıntı yok,açılıp yazılım arıyor ,sanırım onun saati vardı bu iş için,bunu kapatabilirsin büyük ihtimalle ,böylece yazılım araması için açılmaz .
Kumanda sanki vestelin kendi ürünü -aslında kumanda kodları demeliydim- ,bende de tüplü flat tv kumandası var ,tyi bir garibana verdim ,orjinal kumandasını aldım , ama ona da yeni kumanda aldığımı belirtyim :)
Tvden profilleri alıp ,laptop-pc gibi bir yerde sakla mutlaka ,elinde bulunsun.Bu arada eski tvyi nasıl verdin ,servis mi değiştirdi ,merak ettim :)

Geri
Üst Alt