vestel driver sitesi

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,456
49
para gelsinde nasıl gelirse gelsin mantığı devam ediyor çünkü birilerinin gözü doymuyor. yalakalık olayına ise katılıyorum çok haklısınız malesef liyakata önem verilmiyor.müdür müdürüm diye birilerinin biyerleri kaldırılıyor onları kaldırınlarda ödüllendiriliyor.hakkıyla çalışıp yükselme bekliyenler ise harcanıyor.bu sistem değişmeli liyakat öncelik olmalı bir işte emeği olan emek verenler hakkettiği yere gelmeli.
 
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
para gelsinde nasıl gelirse gelsin mantığı devam ediyor çünkü birilerinin gözü doymuyor. yalakalık olayına ise katılıyorum çok haklısınız malesef liyakata önem verilmiyor.müdür müdürüm diye birilerinin biyerleri kaldırılıyor onları kaldırınlarda ödüllendiriliyor.hakkıyla çalışıp yükselme bekliyenler ise harcanıyor.bu sistem değişmeli liyakat öncelik olmalı bir işte emeği olan emek verenler hakkettiği yere gelmeli.


Hay ağzın bal yesin usta.

Ne cevherler biliyoruz biz ki şirket içi çıkar çatışmaları nedeniyle ayakları kaydırıldı ve hatta hak ettikleri mevkilere gelemedi, Mesela Kıymetli hocam Mus... Öz.. gibi (Adını tam yazmayayım şimdi ayıp olmasın ama sen biliyorsundur kim olduğunu)
 
turkaahmet Çevrimdışı

turkaahmet

Aktif Üye
24 Ocak 2019
108
44
çıkar çatışmalarına yordukları kafanın 1/10 kadarını şirket menfaatine kullansalar şirketlerin şuan ki marka değerleri %30-%40 civarı artar Adem Abi
 
H Çevrimdışı

hitman-46

Yeni Üye
28 Şub 2019
24
38
Selamlar;

Şimdi ''Yiğidi öldür ama hakkını yeme'' demişler zira ben MB48 zamanlarında DB46 debug kartından evvel, MB35 ler zamanında ve hatta MB11 anakartlar zamanında ki bu bahsettiğim anakart neredeyse 2005 2006 ların kartıdır yani o dönemlerden beri Vestel in yazılım konusunda hep ciddi derecede aktif ve ürünü geliştirmeye yönelik çalışma içerisinde olduğunu bilirim zira bizzat bu çalışmaların içerisindeydim.

DB11 denen o kartı kullanmak sinir bozucu bir şeydi, DB46 ile konu biraz daha iyileşmişti ki bu debug kartları ile mecburen bir bilgisayara bağımlı halde yazılım atabiliyorduk tv lere.

MB51 bizim dönüm noktamız oldu (Ağız alışkanlığı dostlar halen ''BİZİM'' diyorum, Onların yani)

En baba parlama ise MB70 ile 2011 ve sonrasında oldu ki artık nihayet USB den tek atış yerine CFE dosyası vs yükleyerek MB70 leri yazılım yüklemeye hazır hale getirebiliyorduk, Snra MB9X lerle birlikte bir kerede ve sorunsuzca yazılım yüklemenin tadını almaya başlamıştık.

Diyeceğim o ki ben bu konuda Vestel'in hakkını yiyemem, çok çalışıyorlar yazılım konusunda buna inanın :ok
Bu yazılımı menü 1505 ile yükledim cihaz kapandı ışık yanıp sönüyor öyle kaldı
Cihazım hi-level 43 uhl900 cihaz açılmıyor
Sn7554971600026


20161204_140119.jpg

Genişletmek için tıkla ...
Full yazılım elimde yok rica etsem link atabilirmisiniz.şuan televizyon çöktü.
 
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,342
64
Full yazılım elimde yok rica etsem link atabilirmisiniz.şuan televizyon çöktü.
Sevgili hitman-46; yanlış yere açmışsın konuyu ,link aşağıda verdim,orada açmalısın. :)
 
K Çevrimdışı

koza42

Yeni Üye
1 Nis 2019
23
34
Umut şu işi anlamadım gitti sevgili kardeşim;

Bizim forumdaki gizli ustalar bilir, bir dönemler Fabrikada bir arkadaşım vardı sevgili Barış Kandemir, aslında ilk vesteldriver sitesini o kurmuştu kendi imkanları ile ve yazılımları da o paylaşmıştı yani Vestel in resmi bir alanı değildi orası.

Enteresan olan şu ki yıllarca o kardeşimiz kendi imkanları ile yürüttü ve o da bizim gibi hiç bir çıkarı olmadan Vestel kullanıcılarına yardımcı olmaya çalıştı.

ne hikmetse Vestel şu yazılım konusunda ne bir gram iş yapıyor, ne de iş yapmak isteyenlere bir gram yardımcı oluyor.

Bak inan bana eğer insanlar Vestel e yazılım konusunda güven duyuyorsa samimiyetle yazıyorum ki sevgili Barış ve bizim gibi insanlar yüzünden bu güveni duyuyor.

Yahu koskoca Vestelsin sen arkadaş yaaaaa bir hosting domain bilmem her ne haltsa şunu yapıp şu lanet olası yazılımları bu alanda insanlara sunsan ölürmüsün be adam? :rant

Bu anlayış yüzünden gizli saklı iş yapıyoruz yahu böyle saçmalık mı olur.

Kendisi yapmıyor onu anlıyorum yapanlara da köstek olmanın 40 yolunu arayan utanmazları barındırıyor içerisinde, Yazık..


Bu yeni olan tv.vesteldriver yine Barışın mı yoksa başkasının mı bilmiyorum. Hatta barış artık fabrikadamı onu bile bilmiyorum çok koptum artık Vestel den, çok soğuttular beni paşam..
Neyseki vestele arıza kaydı bölümüne ya da vmh@vestel.com.tr eposta adresine yazılım isteğinizi yazarsanız cevap veriyorlar ama sizin kadar güncel yazılım vermiyorlar ne yazık ki.
 
A Çevrimdışı

Ahmetbjk8787

Yeni Üye
24 Kas 2019
12
37
uzun zamandır zaten yazılımda bulunamıyordu :)
yine destekte biz varız sıkıntı yok
Bana da yardimci olur musunuz televizyona bi tane yazilim yukledim . Daha sonra da surekli acilip kapanmaya basladi tv vestel yazisi cikiyor kapaniyor tekrar aciliyor. Ne yapmam lazim. Seri no 7555206 600038. Vestel 42fa7500
 
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Biz?

Yok öyle bir şey..

Sizler tavsiyeforumu.com adresinin kodlarla oluşturduğu birer botsunuz.

Sizler, VESTEL in işgüzar müdürlerinden korunmak adına oluşturduğumuz siber kişiliklersiniz.

Halk yararına, Halk adına çalışan, Ancak olası bir müdür işgüzarlığında ortadan yok olabilecek kodlarsınız siz..



(Abicim naaabıyon sen yaaa, bilmiyormusun vestel de boş boş oturup maaş alıp, yalakalanmak için sağa sola ispit mailleri atanları sanki) :danger

Yok öyle bir şey, siz diye bir şey yok, Biz diye bir şey hiç yok. Yokuz biz :rant


:kiskis
:haha1:haha1:haha1:haha1:haha1 İlahi adem abi ya
 
Geri
Üst Alt