Abı numaran varmı acil yardım gerekBiz?
Yok öyle bir şey..
Sizler tavsiyeforumu.com adresinin kodlarla oluşturduğu birer botsunuz.
Sizler, VESTEL in işgüzar müdürlerinden korunmak adına oluşturduğumuz siber kişiliklersiniz.
Halk yararına, Halk adına çalışan, Ancak olası bir müdür işgüzarlığında ortadan yok olabilecek kodlarsınız siz..
(Abicim naaabıyon sen yaaa, bilmiyormusun vestel de boş boş oturup maaş alıp, yalakalanmak için sağa sola ispit mailleri atanları sanki)
Yok öyle bir şey, siz diye bir şey yok, Biz diye bir şey hiç yok. Yokuz biz
Sorununu burada yazarsan ,mutlaka bir yardım eden çıkar,nedir acil yardımlık durum acaba,sevgili adem bir süre buralarda yok maalesef.Abı numaran varmı acil yardım gerek
E efsunece, internetten aldığınız kart sıfırmı? orjinal kutusunda vestel barkodlumu? kumandadan menü 4725 tuşlayıp tv life time de ne yazıyor. internette satılan kartların % 90 paneli kırık tvlerden yada mağazaların depoların hasar görmüş ürünlerin ihale ile satılıp piyasaya sürülen kartlarıdır. siz bu karta ne kadar garanti aldınız?
garanti almadım
Yazılımı attım. Ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Hala ekran karıncalı. Neden olabilir acaba.aynen abicim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu soğuklarda dışarıda yatılmaz.
Yazılımı attım. Ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Hala ekran karıncalı. Neden olabilir acaba.
Birde çıkan kartı jtag yada nand ile tekrar hayata döndürme imkanı var mı
Merhaba bu konuda mevcutmerhaba ben de seg tv ana kart deyisim yapdim ekran net deyil hangi yazılım olur tesekurler
Hocam iyi akşamlar bi konuda yardım istiycemuzun zamandır zaten yazılımda bulunamıyordu
yine destekte biz varız sıkıntı yok