vestel driver sitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seroman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ekrana youtube yazısı geliyor ama açılmıyor
anakartiniz mb96 youtube icin kartinizin teknik yapisi yeterli degil, bu yüzden acilmiyor.Forumda bir yazilim versiyonu ile youtube calisabildigi fakat yazilim güncellemesi yapmanin tv yi bozma, hic acilma riskinin oldugu paylasildi.mb96 youtube diye aratip paylasilanlari okuyun isterseniz.

anakartiniz mb96 youtube icin kartinizin teknik yapisi yeterli degil, bu yüzden acilmiyor.Forumda bir yazilim versiyonu ile youtube calisabildigi fakat yazilim güncellemesi yapmanin tv yi bozma, hic acilma riskinin oldugu paylasildi.mb96 youtube diye aratip paylasilanlari okuyun isterseniz.
Çok teşekkür ederim ben o riski göze almak istemedim şimdi:)
Ama sizden çok yüksek bütçede olmamasi kaydiyla bi smart li netflix youtube bi tv önerisi rica etsem

çok yüksek bütçede olmamasi kaydiyla
androidbox öneriyorlar bu durumdaki arkadaslara forum yöneticileri,ben yurtdisinda yasadigim icin türkiyedeki tv ürünleri hakkinda bilgim yok maalesef.Androidbox tavsiyesi forumda paylasiliyor devamli inceleyin isterseniz.

Merhaba kolay gelsin m82 chipsetli regal marka tv var ekranda regal yazısı çıkıyor ve geç açılıyordu. bende flash belleğe full olan dosyayı atıp güncellemeya çalıştım ama ekran açılmadı ve öyle kaldı ne yapmam ya da nasıl yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Merhaba kolay gelsin m82 chipsetli regal marka tv var ekranda regal yazısı çıkıyor ve geç açılıyordu. bende flash belleğe full olan dosyayı atıp güncellemeya çalıştım ama ekran açılmadı ve öyle kaldı ne yapmam ya da nasıl yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
mb92 kurtarma yazılımını deneyin

Geri
Üst Alt