Vestel-BZE-XL4303XE Buzdolabı Arızası

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dolabı takipteyim halâ😊 bence problem var ustayıda arıycam yarın söyliycem, dünde dediğim gibi dolap hep çalışıyor, kapağı ne zaman açsam üfleme sesi duruyor kapayınca devreye giriyor yine, heleki kışın daha fazla durmalı benmi yanlış hatırlıyorum, durması lazım değilmi şu üflemenin, tamirden önce devreye girmeyen üfleme şimdi devreden çıkmıyor sanki:(, ama yinede biraz daha bekliycem takip edicem.
Cuma akşamından beri dolabın fişi takılı
Dereceyi ayarlayamamış olmayasın :) (bir ihtimal)

E Çevrimdışı

Eylber

Aktif Üye
14 Kas 2020
76
39
Arkadaşlar dolap sanırım normale döndü en azından duruyor ara ara:) he bana göre kış olduğu için az duruyor sanki ama duruyor, bende bana öyle geliyor heralde normal olan bu dedim, kendi haline bıraktım, herkese teşekkürler🙏

E Çevrimdışı

Eylber

Aktif Üye
14 Kas 2020
76
39
İlla lazımsa çekerizde, öyle kötü bir yerdeki dolap, arka ayakları boşa düşüyor, onun altına tekrardan yükseltmek için laminat parke koyuyorum. 😊
İmei içinde Kvk kayır olacak diyor başka bir şey demiyor bakıcaz:)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
İlla lazımsa çekerizde, öyle kötü bir yerdeki dolap, arka ayakları boşa düşüyor, onun altına tekrardan yükseltmek için laminat parke koyuyorum. 😊
İmei içinde Kvk kayır olacak diyor başka bir şey demiyor bakıcaz:)
soğutması birkaç gün sürdü dediğin için kompresör markası ve modelini merak ettim.

E Çevrimdışı

Eylber

Aktif Üye
14 Kas 2020
76
39
soğutması birkaç gün sürdü dediğin için kompresör markası ve modelini merak ettim.
Hocam soğutmadı aslında normaldi sanki fişi taktıktan sonra ufak ufak başladı ama dediğim gibi durmuyordu, he, ben halâ aynı kanaatteyim dolap az durıyor sanki kış olmasını da işin içine katarak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Hocam soğutmadı aslında normaldi sanki fişi taktıktan sonra ufak ufak başladı ama dediğim gibi durmuyordu, he, ben halâ aynı kanaatteyim dolap az durıyor sanki kış olmasını da işin içine katarak
bunun nedeni anlayabilmek için kablolu yada civalı termometre edinmelisin.

E Çevrimdışı

Eylber

Aktif Üye
14 Kas 2020
76
39
Nasıl anlıycam, ayarlanan dereceye gelip gelmediğini anlamak içinmi hocam derece lazım,?
Birde diyelimki ben haklıyım😊 dolap az duruyor neyden kaynaklanabilir bu peki, ayarlanan dereceye geliyor ama uzun sürüyor neden olur bu???

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Nasıl anlıycam, ayarlanan dereceye gelip gelmediğini anlamak içinmi hocam derece lazım,?
Birde diyelimki ben haklıyım😊 dolap az duruyor neyden kaynaklanabilir bu peki, ayarlanan dereceye geliyor ama uzun sürüyor neden olur bu???
Soğutucu bölümü 4 dereceye ayarladın. Termometreyle kontrol ettin 3-5 derece arasında normal deriz 0 derece yada 10 derece çıkarsa o zaman sorun var diyebiliriz. Fakat bunu yaparken kapağı enaz 30dk hiç açmayın.

Geri
Üst Alt