F
FALCONROSE
Yeni Üye
- 24 Ocak 2018
- 24
- 54
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FALCONROSE' Alıntı:Dedimya forumda yeniyim ve araştırdıkça bulunuyor.2.sorumu iptal ediyorum.
Resimli anlatmışsınız zaten orada exit ike çıkın diyorsunuz.Ben sanırım back veya başka yerlere bastım..[emoji6][emoji6]
FALCONROSE' Alıntı:Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
Depoda kutusundan seri numarasını buldum..Seri no: 7467816500049 .
Panel VA mı IPS mi acaba?
Ayrıca forumda bu MB güncellemeleri hususunda çok faydalı desteklerinizi görüyorum.
Sizce ne zaman yapılmalı mesela sorun yoksa güncelleme arayışına girmemek mi lazım?
Aydınlatabilirseniz memnun olurum..
FALCONROSE' Alıntı:Evet açıkça yazmışsınız.
Kusura bakmayın forumu tam okumadan sormuş bulunduk yine...
Teşekkürler..
Toraks' Alıntı:Yaklaşık bir kaç gündür Ado hocanın yazıları okuyarak bayağı bilgi edindim. Şunu söylemeliyim ki; servistekiler ne kadar yoğunlar ki bu forumda yazılanlardan bir haberler?
Nihayet dün 65DU8900 televizyonum kuruldu. Kurulumu yapan servis çalışanlarına ölü piksel testi istiyorum dedi. Menü4725’de bayağı dolaştıktan sonra yaptı. Ben herhangi bir ölü piksel görmedim. Keza ışık süzmeside? Paneli sordum LG dedi. Ama ben Ado hocadan öğrendiğim kadarıyla Samsung VA panel. Bu nedenle resimleri paylaşarak bir kaç tespitimi paylaşacağım.
1-TRT 4K’da görüntü oldukça etkileyeci. Herkesin bahsettiği gibi yer yer titreme oluyor. Fakat HD yayınlarda eski televizyonumda ki (Sharp Aquos FHD, 49 inç) netliği hiç göremedim (Dinamikte ve keskinlik en sonda olmasına rağmen). Görüntü net ve keskin değil. Sanki HD yayın değil SD yayın. Bu konuda Ado hocanın düşüncesini merak ediyorum.
2-Ses tatminkâr. Harman-Kardon home 5+1 ses sistemime artık gerek kalmadığını düşünüyorum. Letgo’da satışa çıkaracağım Yalnız subwofer girişini bulamadım.
3-Hard diskimde ki .mkv ve dts filmleri çok hızlı açtı ve hiç alt yazı sorunu yaşamadım. Görüntü önce ki televizyonumdaki gibi iyi idi. Tv’de ki hd yayınlarda ki hayal kırıklığını yaşamadım.
4-İnternete wifi bağlantısı ve uygulamalar (youtube, netflix vs) tatminkâr.
5-TV kasası şık.
serhan' Alıntı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ürün dün elime ulaştı bugün kurulumu yapıldı servisten ölü piksel testi ışık sızdırması testi istedim fakat öyle bir test bu tv de olmadığını 65inchlerin hatasız olduğunu falan söylediler neyse ez cümle servis test konusunu bilmiyordu ve herhangi bir test yapamadık sadece hatasız bir şekilde kurulumunu yaptık dediler ve gittiler daha teknik bilgisi yüksek bir servis elemanı beklerdim açıkcası Ado hocama paneli nedir diye sormak istiyorum ve kendim nasıl test yapabilirim