Gerçekçi ve objektif olursak evet diyebilirizMb211 li modellerden uzak duralım o zamn .
Gerçekçi ve objektif olursak evet diyebilirizMb211 li modellerden uzak duralım o zamn .
Yani izleme keyfi kalite özellik vs gerçekten aradaki farka değerse Sony almayı düşünüyorum.Kıymetli hazirun hepinize sağlık sıhhat diliyorum vaktinizi çok almadan, Vestel 55 ud 9590 mı yoksa sony 55 xf 9005 mi , Sony Vestel’in iki katı gerçekten değer mi Sony almaya
aslında Benim kafam iyice karıştı ana kart falan. Inanın sizin kadar teknik bilgim yok bu nedenle bana direk olarak alabileceğim bir tv önerirseniz çok memum olurum. Sadece bu işi bildiğinizden dolayı tavsiyenizi dikkate alacağım bir sıkıntı olursa sizi sorumlu tutma gibi bir hakkım yok. Sonuçta elektronik alet ne yapacağı belli olmaz. Ama ben sizi yardımizla en iyiye ulaşamaya çalısıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.Link verirseniz daha iyi olur
Sanki gördüğüm kadarıyla Veysel 55 ud 9590 en özellikli modeli bir Vestel yöneticisi söylemişti eğer arkadaşlar Sony değmez iki kat para vermeye derseler Vestel 9590 alacağım, heyecanla bekliyorum kıymetli üstad büyüklerimizin yorumlarınıaslında Benim kafam iyice karıştı ana kart falan. Inanın sizin kadar teknik bilgim yok bu nedenle bana direk olarak alabileceğim bir tv önerirseniz çok memum olurum. Sadece bu işi bildiğinizden dolayı tavsiyenizi dikkate alacağım bir sıkıntı olursa sizi sorumlu tutma gibi bir hakkım yok. Sonuçta elektronik alet ne yapacağı belli olmaz. Ama ben sizi yardımizla en iyiye ulaşamaya çalısıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Siz televizyon izleme ritüel inizi, ne amaçla alacağınızı, izleme mesafenizi yazınızaslında Benim kafam iyice karıştı ana kart falan. Inanın sizin kadar teknik bilgim yok bu nedenle bana direk olarak alabileceğim bir tv önerirseniz çok memum olurum. Sadece bu işi bildiğinizden dolayı tavsiyenizi dikkate alacağım bir sıkıntı olursa sizi sorumlu tutma gibi bir hakkım yok. Sonuçta elektronik alet ne yapacağı belli olmaz. Ama ben sizi yardımizla en iyiye ulaşamaya çalısıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
bende Bu yüzden kararsız kaldım. Hangini seçeneği ön planda tutmak daha mantıklı diye. İzleme açısıyla ilgili odada çok problem olacağını tahmin etmiyorum. Evde çocuklarım daha önce kullandığım philips 55pus7909 youtube çok kullanıyorlardı bende yeni alacağım tv de browserdan faydalanmak istiyorum ama ne kadar faydalı olacak bilmiyorum. Ben vestel harici şu modeller arasında kaldım. Vestel de fiyat olarak cezbedici duruyor ama bahsedilen işlemci ile bilgiler kafama takıldı
Lg 55 um 7450 4600 tl civarı
Lg 50 um 7450 3600 tl civarı
Lg 55 um 7100 3900 tl civarı
Vestel 55 ud 9590 3700 tl civarı fiyatları var. Daha önceden almış olduğum philips 55pus7909 tv yeni güncelleme geldiği için kaldırmadı servis anakart değişmesi gerektiği söyledi 1600 tl fiyat belirledi. Bir çok nedenden dolayı çok kararsızım. Konu hakkında herkese teşekkür ederim.
Uydu üzerinden mevcut, kurulum ekranında standart yerine operatör derseniz altta tkgs , Tivibu gibi secenekler goruceksiniz
tabiki hepsi etkendir.tv nin 50hz olmasıyla 100hz olması çok fark eder mi? 8 bit ile 10 bit arasında ne fark vardır?
para var huzur var can abiyaw kaç paraymış da iki katına çıkılıyor yani birisi 3-kuruş diğeri de 4-kuruş hesabıysa tabiki değmez
birisi 3.980 diyelim olsun diğeri de 4 ise tabiki değmez derim!
birisi 3 kağıt diğeri 6 kağıt ise o zaman da git 6 kağıtlık olanı al havanı da bas!
en azın da benim markam var "SONY" dersin
Adem Helvacı ilk önce size ve yardımcı olmaya çaĺisan herkese teşekkür ederim. 3500 4000 tl ye kadar bir tv tavsiyesi rica ediyorum. Ben çok kafa karışıklığından sonra 3 seçenek arasında kaldım. Sizin farklı bir önerinizde olabilir tabiki.Siz televizyon izleme ritüel inizi, ne amaçla alacağınızı, izleme mesafenizi yazınız
Adem Helvacı konu hakkında yardımcı olacaktır.
Bu koşullarda (Özellikle smart+Browser) Vestelden uzak durmanız gerekir zira browser konusunda sizi üzer. Smart olarak da bir Samsung LG mühendislik kalitesini alamazsınız. Eğer tercihiniz LG den yana ise yukarıdakilere alternatif olarak SM8200 de inceleyin derdim ama bütçeyi oldukça aşıyor maalesef.Adem Helvacı ilk önce size ve yardımcı olmaya çaĺisan herkese teşekkür ederim. 3500 4000 tl ye kadar bir tv tavsiyesi rica ediyorum. Ben çok kafa karışıklığından sonra 3 seçenek arasında kaldım. Sizin farklı bir önerinizde olabilir tabiki.
Lg 55um7100
Lg 50um7450
(LGler arasinda panel ve kumanda farki var anladığım kadarıyla)
Vestel 55 inç tavsiye edeceğiniz serileri.
Bunların fiyatları bir birine çok yakın gibi. Smart tv ve browser kullanma oranım %50 üzeri olacak gibi. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu koşullarda (Özellikle smart+Browser) Vestelden uzak durmanız gerekir zira browser konusunda sizi üzer. Smart olarak da bir Samsung LG mühendislik kalitesini alamazsınız. Eğer tercihiniz LG den yana ise yukarıdakilere alternatif olarak SM8200 de inceleyin derdim ama bütçeyi oldukça aşıyor maalesef.
UM7100 ün NU7100 ile karşılaştırıp bu kıyasla oldukça başarısız olduğundan hareketle 7450 diyeceğim