Denedim ancak sonuç aynı. laptop u bağladığım zaman sorunsuz bir şekilde 4k olarak 2. ekranı algılıyor çalışıyor. Sanırım amd ekran kartlarını desteklemiyor tv rx590 kullanıyorum.ekran ayarlarında hdmi gelişmiş yapıp denermisin
Denedim ancak sonuç aynı. laptop u bağladığım zaman sorunsuz bir şekilde 4k olarak 2. ekranı algılıyor çalışıyor. Sanırım amd ekran kartlarını desteklemiyor tv rx590 kullanıyorum.ekran ayarlarında hdmi gelişmiş yapıp denermisin
bilemiyorum, farklı cihazlarla da deneyip görmek gerekirDenedim ancak sonuç aynı. laptop u bağladığım zaman sorunsuz bir şekilde 4k olarak 2. ekranı algılıyor çalışıyor. Sanırım amd ekran kartlarını desteklemiyor tv rx590 kullanıyorum.
Hocam servise para vermemek için kendimiz kursak garantide sorun oluyor mu?.Bilinçli tüketici olursanız markanın bi önemi yok f/p ürünler arayın
mesela Ben
vestel garantili hi level aldım panel samsung va
Anakart mb130s
Samsungta alsam bu özellikler cıkacak vestel de alsam aynı cılacak önemli olan ne aldığımızı bilmek
Marka değerine boş harcama yapmayın
55u9500 kurulumu ücretsiz dirHocam servise para vermemek için kendimiz kursak garantide sorun oluyor mu?.
Vestelle menüleri aynı mı?
Panelin Samsung kartın mb130s olduğu nerde yazıyor.
Bende u9500 aldım bugün kurdular. TV ile alakalı her şeyin güzel olduğunu söyleyebilirim yani va panel olmasını istiyordum şansıma öyle olanı geldi. Evde 43 Grundig 4k var onunla kıyaslarsam Grundig daha canli sesleri daha tok.Tv yi daha uzun kullanınca görüşlerim değişebilir tabi.Alismayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ama smart kısmı ve TV içeriği açısından vestel daha iyi. İnternette bazen kopup tekrar baglanmalar oluyor. Modeme uzak olması ve netin kötü olmasına bağlıyorum. Grundig olanda da aynı şey var çünkü. İstanbul'daki evimde bu sorun olmuyordu.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. AUO panel hakkında biraz şüphelerim olmuştu gerçekten çok iyimis.
Yan açıdan çok güzel öyle soluk bir görüntü yok. Panel cidden iyi telefondan çekince kötü görünüyor o yüzden atamıyorum ama canlıda baya iyi. Siyah performansı benim gibi gece film izleyenler için ideal. Yalnız aksiyon sahnelerinde karelenme gördüm o canımı sıktı onu araştırcam çözümü vardır umarım donanımsal bir şey olduğunu düşünmüyorumTV'niz hayırlı olsun. AUO paneller gayet iyidir. Mesela Vestel'in ucuz modellerinde pek göremezsiniz.
Özellikle yan açı performansı hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Yalnız aksiyon sahnelerinde karelenme gördüm o canımı sıktı onu araştırcam çözümü vardır umarım donanımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum
Oo oldu şimdi ? Forum olmasa servis çağırırdim bunun için. Teşekkür ederim ciddenMEMC ayarını kapalı konuma getirip bir kontrol edin.
Çoğunluk ips sanırım. Bendeki va memnunum baya çok ekstra ihtiyaclariniz yoksa sizi de mutlu eder diye düşünüyorumArkadaşlar 55U9500 almayı düşünüyorum 3300 TL ye bütün hepsi VA panel mi ? Sizce bunun yerine biraz daha para verip 55inch bundan daha iyi ne alabilirim ??